Audi A3: De enige richting is vooruit

De Audi A3 vanaf € 31.100 of € 399,-* p/m

De Audi A3 oogt vlot en sportief. Zijn strakke design met de Singleframe-grille is zoals u dat van Audi verwacht. Ronduit uniek zijn de vele mogelijkheden om de Audi A3 te personaliseren. Motor, versnellingsbak, aandrijving, koplampen, bekleding, infotainment en alle overige uitrusting: u bepaalt zelf hoe uw Audi A3 eruit komt te zien.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Audi A3

Audi A3

Sportback 1.5 TFSI 150PK S-tronic S line Edition
 • Mmi navigatie
 • Led koplampen
 • 18 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 36.500,-
Audi A3

Audi A3

Sportback 1.5 TFSI 150PK S-tronic S line Edition
 • Mmi navigatie
 • Led koplampen
 • 18 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 36.500,-
Audi A3

Audi A3

Limousine 1.0 TFSI 116PK S-tronic Lease Edition
 • Mmi navigatie
 • Led koplampen
 • 17 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 36.846,-

Audi A3 uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de lines maakt van een rit in uw Audi A3 een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

Een sterke voorsprong

De dynamische daklijn van de A3 Sportback bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel. Ook de achterzijde met fraaie 3D-achterlichten, scherpe lijnen en brede diffusor spreekt een duidelijke taal. Een eyecatcher is de optionele Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

Uitvoeringen Audi A3

A3 Sportback

Een sterke voorsprong

Audi A3

Vanaf € 31.100
private lease € 399* p/m

A3 Limousine

Perfecte lijnen

Audi A3

Vanaf € 31.600 
private lease € 449* p/m

A3 Sportback g-tron

Verandert de wereld.

Audi A3

A3 Sportback e-tron

De mobiliteit van de toekomst.

Audi A3

A3 Cabriolet

Vrijheid als inspiratiebron

Audi A3

Vanaf € 41.660

S3 Sportback

Sterker vooruit.

Audi A3

Vanaf € 58.940

S3 Limousine

Nieuwe beweging.

Audi A3

Vanaf € 59.440

S3 Cabriolet

Cabriolet met S-factor.

Audi A3

Vanaf € 66.940

RS3 Sportback

De krachtigste vijfcilinder ter wereld

Audi A3

Prijs op aanvraag

RS3 Limousine

Het hart van een topsporter

Audi A3

Prijs op aanvraag

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de Audi A3 bij Vallei Auto Groep

De officiële Audi autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de Audi A3

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.

*Genoemde CO2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer (ons) naar de CO2emissiewaarden van het door u gewenste voertuig.