Audi A4: koploper in vooruitgang.

Vanaf € 39.360 of € 599,-* p/m rijd je de Audi A4

De nieuwe Audi A4: Nog krachtiger, nog zuiniger, nog slimmer. Dat leidt steeds weer tot betere prestaties, een nog royalere standaarduitrusting en een uitgebreid gamma aan kleuren en opties. Daarmee creëert u als het ware tot in de details uw eigen versie van de A4. Bovendien waant u zich voortdurend in een auto uit een hoger segment.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.
s tronic automaat

S tronic-automaat: nu standaard op de Audi A4 Limousine en Avant

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

Een greep uit ons aanbod

Audi A4

Audi A4

Avant 150PK TFSI S-tronic S line Edition
 • Panoramadak
 • Mmi navigatie
 • S-line in- en exterieur
 • 18 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 46.690,-
Audi A4

Audi A4

Avant 35 TFSI 150PK S-tronic S line edition
 • MMI Navigatie
 • Akoestisch glas
 • 18 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 51.658,-
Audi A4

Audi A4

Avant 35 TFSI 150PK S-tronic Sport S line edition
 • Navigatie
 • Akoestisch glas
 • Parkeerhulp plus
Prijs € 51.945,-

De Audi A4: een echte beauty

Weinigen zullen de Audi A4 in het straatbeeld over het hoofd zien. Zowel van binnen als van buiten is het design oogstrelend, waardoor de A4 op subtiele wijze aanwezig is. De klassieke contouren van deze elegante Limousine en de strakke lijnen afgewisseld met dynamische accenten geven hem een krachtige look. Voor het interieur en de decoratielijsten kiest u uit sportief (staalgrijze reflexlak of aluminium Trigon) of elegant (houten uitvoeringen). Tal van interieurelementen zijn voorzien van stijlvolle chroomapplicaties. Alles aan de Audi A4 is perfect in balans.

De technologie van de Audi A4

In de cockpit van uw Audi A4 bent u omringd door technologische hoogstandjes, die niet alleen uw rijcomfort maar ook uw veiligheid vergroten. Zeven motoren volgens hetzelfde principe: een lager verbruik en meer kracht. Ten opzichte van de vorige generatie is het verbruik tot wel 21 procent verlaagd, terwijl het vermogen tot wel 25 procent is toegenomen.De bediening werkt intuïtief en als u wilt zelfs met spraakherkenning. U kunt ook kiezen voor het optionele Audi connect met Bluetooth telefoonvoorbereiding om toegang te krijgen tot diensten als een eigen WiFi-hotspot in de auto, online verkeersinformatie en navigeren via Google Earth™ en Google Street View™.

Audi A4

Meer Audi A4 voor uw geld

De Audi A4 Limousine kent diverse meeruitvoeringen. Voor een zeer aantrekkelijke meerpijs bieden de Advance en Advance Sport u al een uiterst complete uitrusting. De zakelijke en sportieve Business Edition 1.8 TFSI 6-bak gaat nog wat verder met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, MMI navigatie en telefoonvoorbereiding.

De Audi A4
Audi A4

Bekijk beelden van de Audi A4

Uitvoeringen Audi A4

A4 Limousine

Voel de voorsprong.

Audi A4

Vanaf  39.360 private lease  599 *p/m

A4 Avant

Voel de voorsprong.

Audi A4

Vanaf € 41.655 private lease  625 *p/m

A4 Avant g-tron

Start met een voorsprong

Audi A4

Vanaf € 43.975

A4 Allroad Quattro

Hij vindt overal zijn weg.

Audi A4

Vanaf € 56.220

S4 Limousine

Een sportief understatement.

Audi A4

Vanaf  83.605

S4 Avant

De essentie van sportiviteit.

Audi A4

Vanaf € 85.845

RS4 Avant

Sportiviteit en functionaliteit.

Audi A4

Prijs op aanvraag

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de Audi A4 bij Vallei Auto Groep

De officiële Audi autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de Audi A4

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.

*Genoemde CO2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer (ons) naar de CO2emissiewaarden van het door u gewenste voertuig.