Audi Q3, de topper in zijn segment.

Vanaf € 44.220 rijd je de Audi Q3

De Audi Q3 is het derde model in de Q-modellenreeks van Audi. De insteek bij het design van de Q3 is een compact uiterlijk dat van binnen veel ruimte biedt. Zowel van binnen als van buiten biedt de Q3 legio mogelijkheden om de auto te personaliseren. Dit is een eigenschap die, in combinatie met alle hoogwaardige ontwikkelingen, de nieuwe Audi Q3 een compacte S.U.V. van formaat maken.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Audi Q3: een zee van ruimte

Dat de carrosserie aan de buitenzijde van de auto compact oogt, doet menigeen verbazen zodra ze de ruimte in de Q3 ervaren. Van binnen biedt de Q3 namelijk een zee aan beenruimte. Tevens is de ruimte in de Q3 zo optimaal mogelijk benut door op diverse plaatsen zeer praktische opbergmogelijkheden te bieden. Van de buitenkant straalt de Audi Q3 duidelijk karakter uit. Dit komt met name door de grille die we ook terug zien in de nieuwste Audi TT. De Xenon verlichting op de Q3 behoort tot de standaard uitvoering.

Zuiniger rijden met de Audi Q3

Audi Q3 LED verlichting

Ook aan het milieu is gedacht bij de nieuwe Audi Q3. Door gebruik te maken van cilinderuitschakeling wordt er een besparing van 17% gehaald op het brandstofverbruik. Voor de zakelijke berijder is de Q3 er met 25% bijtelling.

Audi Q3

Bekijk de highlights van de Q3.

Koop de Audi Q3 bij Vallei Auto Groep

De officiële Audi autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de Audi Q3

*Genoemde CO2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer (ons) naar de CO2emissiewaarden van het door u gewenste voertuig.