Audi Q7: Groots en sterk.

Vanaf € 89.160 rijd je de Audi Q7

De Q7 is binnen de Q-modellenreeks het summum qua ruimte. Zoveel ruimte zelfs, dat u de keuze heeft om zelf de zitconfiguratie te bepalen. In de basis is de Audi Q7 uitgerust met drie zitplaatsen op de achterbank. Daarnaast kunt u kiezen voor een derde rij uitklapbare stoelen welke zich bevinden op een derde rij. Dit zorgt ervoor dat er plaats is voor zeven personen in de Audi Q7!

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

De Audi Q7 gereduceerd in gewicht, maar toch ruimtelijk.

Audi Q7

Met een gewicht vanaf 1995 kilogram ligt de Audi Q7 zeer stevig op de weg. Toch heeft Audi het gewicht met circa 325 kilogram weten te verlagen in het nieuwste model. Bijzonder is dat de nieuwste Q7 qua omvang kleiner is geworden aan de buitenkant, maar de binnenmaten zijn daarentegen toegenomen. Dit biedt de inzittenden een fantastisch ruimtelijk gevoel.

De Audi Q7 – Groots in prestaties, zuinig in verbruik

Audi Q7

Niet geheel onbelangrijk is dat het lagere gewicht zich uit in een lager brandstofverbruik. De TFSI benzinemotoren van de nieuwe Q7 heeft Audi tot wel 28% zuiniger weten te maken. Op de TDI dieselmotoren voor de Q7 heeft Audi een progressie geboekt van 23%. De standaard Q7 wordt geleverd met een TDI van 218 pk. Met de Q7-etron is er nu ook een plug-in hybride variant van de Q7. De etron variant van de Q7 haalt een verbruik van 1,7 liter op 100 kilometer! Dat zuinigheid geen obstakel is voor topprestaties, blijkt wel uit het feit dat de Q7- etron in zes seconden op de 100 zit.

Audi wederom beste merk in Consumer Reports-onderzoek

Het gerenommeerde Amerikaanse consumententijdschrift Consumer Reports heeft Audi verkozen tot beste automerk van 2017. Voor de tweede keer op rij gaat Audi er met de winst vandoor.

Audi Q7
Audi Q7: markant en krachtig
Audi Q7

Ontdek de grootsheid van deze SUV.

Uitvoeringen Audi Q7

Q7

Greatness starts when you don’t stop.

Audi Q7

Vanaf € 89.160

Q7 e-tron quattro

Plug-in hybrid met V6 TDI-motor én quattro-aandrijving.

Audi Q7

SQ7 TDI

Op en top iconisch.

Audi Q7

Prijs op aanvraag

Koop de Audi Q7 bij Vallei Auto Groep

De officiële Audi autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de Audi Q7

*Genoemde CO2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer (ons) naar de CO2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig.