De nieuwe Audi Q8.

De leider van de Q-familie is verkrijgbaar vanaf € 110.310*.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

De imposante Audi Q8 – het nieuwe topmodel van Audi’s SUV-reeks – is per direct te bestellen.

De nieuwe Audi Q8 biedt alles, waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe octagonale Singleframe-grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing evenals de hightech navigatie springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Een sportieve rijbeleving met de nieuwe Q8

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Zijn puur mechanisch werkend middendifferentieel stuurt de aandrijfkracht standaard voor 40% naar voren en voor 60% richting achteras. Als de situatie daarom vraagt, verandert deze verdeling ten gunste van een betere tractie. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid maximaal vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

Strak is het nieuwe premium: het interieur

Stap in en voel u thuis. De Audi Q8 is twee meter breed en daardoor heeft hij voor een SUV-coupé een bijzonder ruim interieur. Het minimalistische, chique design, de optionele comfortstoelen met massagefunctie en ventilatie, de climate control met vier zones en het Air Quality-pakket benadrukken de grote klasse en prachtige uitstraling in deze auto.

Audi Q8

Identiteit: de verlichting

In de nieuwe Audi Q8 verlichten standaard led-koplampen de weg. De naar wens leverbare HD Matrix led-koplampen zorgen voor een nog betere verlichting. Met die lampen wordt de omgeving selectief beschenen. Ander verkeer wordt minder fel belicht, maar op alle andere gebieden blijft een zo sterk mogelijk licht gericht. Deze actieve en dynamische regeling van de verlichting werkt zonder mechanische componenten. Door het aan- en uitzetten van losse lichtsegmenten zorgen de koplampen ervoor dat tegemoetkomende en vooruitrijdende voertuigen niet worden verblind. De oude scheiding tussen dim- en grootlicht bestaat in feite niet meer. De HD Matrix led-koplampen leveren een significante bijdrage aan de veiligheid op de weg en aan het zichtcomfort voor de bestuurder.

Ontdek de Audi Q-familie

De Audi Q2

Audi Q2

Vanaf € 32.820

De Audi Q3

Audi Q3

Vanaf € 44.220

De Audi Q5

Audi Q5

Vanaf € 64.280

De Audi Q7

Audi Q7

Vanaf € 89.160

Ik heb interesse in de nieuwe Audi Q8

*Genoemde CO2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer (ons) naar de CO2emissiewaarden van het door u gewenste voertuig.