Over Audi

Actuele klantinformatie over dieselmotoren:

Audi Llatste nieuws

Voorsprong door techniek, daar staat Audi voor. Vallei Auto Groep is trots officiële dealer te zijn van dit premium merk. We hebben dan ook veel te bieden. We proberen onze klanten enthousiast te maken over onze auto’s en diensten, we streven naar een continue stroom aan innovaties zodat dit merk en de auto zich steeds blijft ontwikkelen, we hebben oog voor de wereld om ons heen en we willen voor een complete beleving zorgen. Kortom, we staan nooit stil. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.

Audi - Over Audi Quattro
Audi - Over Audi Connectiviteit

Audi Tron technologie

Mobiliteit van de toekomst: Audi tron staat voor nieuwe aandrijftechnieken, duurzame energiedragers en innovatieve, toekomstbestendige concepten. De A3 Sportback g-tron en A3 Sportback e-tron seriemodellen geven nu al een goed inzicht in de mobiliteit van de toekomst.

De kracht van Quattro

Het begint met een sterke motor, maar wat vooral telt is het vermogen dat daadwerkelijk de weg bereikt. Voor een betere tractie verdeelt quattro® permanente vierwielaandrijving de aandrijfkrachten optimaal over voor- en achteras. Goed voor de prestaties, koersvastheid en dynamiek. Kortom, goed voor het rijplezier.

Audi Connectiviteit

In de moderne wereld draait het om connectiviteit. Overal, dus niet alleen thuis en op het werk, maar ook onderweg. Met Audi connect staat u ook in uw auto voortdurend in contact met de rest van de wereld. Audi connect verbindt uw auto via een simkaart en Bluetooth telefoonvoorbereiding met internet. Het scala aan diensten en functies draagt bij aan het reiscomfort en tilt het plezier van autogebruik naar een nieuw niveau.

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met de Vallei Auto Groep nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Bedrijfsinformatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail.