Audi airco onderhoud

Miljoenen bacteriën en micro organismen nestelen zich in uw Audi airco. Goed airco onderhoud is daarom noodzakelijk. Vitale onderdelen van het aircosysteem van uw Audi worden gecheckt en daar waar nodig vervangen of gerepareerd. Laat de airco regelmatig checken. Dan voorkomt u problemen en onvoorziene kosten.

Airco check

U kunt tijdens de Audi aircocheck de hoogste service verwachten en dat voor slechts € 19,-. Profiteer nu van de tijdelijke actie en maak direct een online werkplaats afspraak. Tijdens de Audi aircocheck controleren we onder meer de temperatuur en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Vanuit de resulaten van de Aircocheck zullen wij uw advies geven voor een eventuele Airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoudsbeurt

Uw Audi Aircosysteem kan koudemiddel (dat zeer vluchtig is) verliezen door kleine lekkages in slangen, leidingen en koppelingen. Een verminderde koelcapaciteit is het gevolg. Het systeem kan dan schade oplopen doordat doordat niet alleen het koudemiddel ontsnapt, maar ook olie die voor de smering van het systeem zorgt.


Wat doen we tijdens een Airco onderhoudsbeurt?

  • Het aircosysteem wordt vacuüm gezogen
  • Het vocht wordt uit het systeem verwijderd
  • Zo kunnen eventuele lekkages ontdekt kunnen worden
  • Nieuw koudemiddel en een fluorhoudende olie wordt bijgevuld

De kosten van een eventuele reparatie van het airco systeem is niet inbegrepen bij de airco onderhoudsbeurt. Indien er technische problemen opspelen tijdens de Audi airco onderhoudsbeurt, zullen wij in overleg met u en na goedkeuring van de offerte, een airco reparatie vakkundig uitvoeren. Wij beschikken over specialistische apparatuur om uw aircosysteem inwendig schoon te spoelen. Vallei Auto Groep adviseert om jaarlijks de airco te laten controleren en elke 2 jaar een Airco onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Tijdelijke aanbieding

Tijdelijk bieden wij de Airco onderhoudsbeurt aan voor slechts €139 euro inclusief gratis geurbehandeling (normaal € 39), het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd.

Bovendien wordt uw Audi ook nog eens GRATIS gewassen. Met Audi airco onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

Bekijk de airco video
Audi airco onderhoud, airco onderhoudsbeurt video

Weten waarom uw Audi airco onderhoud nodig heeft?