Ruitschade

Een barst, een scheur of een steentje tegen de voorruit. Ruitschade aan uw Audi kan grote problemen veroorzaken. Als een barst doorscheurt, zal de gehele Audi autoruit moeten worden vervangen. U kunt dit voorkomen door uw Audi ruitschade vakkundig te laten repareren bij Vallei Auto Groep. Maak direct een werkplaatsafspraak.

Onze pluspunten voor uw Audi ruitschade:

  • De reparatie of vervanging wordt vakkundig uitgevoerd
  • De ruitreparatie is altijd gratis*
  • Doorlopende garanties na reparatie of vervanging
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Audi ruiten zijn van levensbelang

De ruiten van uw auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Mede daarom is het zo belangrijk dat uw ruitschade aan uw auto zo snel mogelijk laat repareren of dat u de ruit laat vervangen. Bij Vallei Auto Groep weet u dat reparatie of vervanging vakkundig gebeurt.

Blijf profiteren van garanties

Laat u de vervanging of reparatie van een ruit uitvoeren bij Vallei Auto Groep? Dan blijven alle geldende garanties voor 100% onverminderd van kracht.

Tijdens kantooruren:

Buiten kantooruren (Gratis 24-uursservice):

Audi Ruitschade

*Een ruitreparatie is altijd gratis. Indien uw verzekering de ruitreparatie niet dekt, dan nemen wij de kosten op ons op voorwaarde dat u een offerte bij ons opvraagt. Als u de ruit laat vervangen, ontvangt u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.