Vallei Auto Groep

Binnen de automobielbranche is het speelveld sterk aan het veranderen. Duurzaam ondernemen speelt een belangrijke rol vanwege de schaarste aan grondstoffen, de milieueffecten en de opwarming van de aarde. Vallei Auto Groep neemt zijn verantwoordelijkheid en heeft een duurzaamheidsaanpak ontwikkeld om op de lange termijn duurzame waarde toe te kunnen voegen voor zijn stakeholders en de samenleving als geheel.

Zichtbaar beter in automobiliteit

Een samenleving zonder auto’s lijkt ondenkbaar, mobiliteit is een dagelijkse bezigheid. Maar hoe kun je slimmer met mobiliteit omgaan? Dat gaat verder dan een energiezuinige auto. Vallei Auto Groep wil zichtbaar betere totale mobiliteitsoplossingen aanbieden aan zijn klanten, met een minimale impact op het milieu. Maar wat is een totaalaanbieder op mobiliteitsgebied met minimale impact op het milieu?

Ten eerste is dat kijken naar onszelf, waar ligt onze impact op mens, natuur en milieu en hoe kunnen wij die verbeteren. Wij doen dit volgens onze duurzaamheidsaanpak die is ontwikkeld aan de hand van onze kernwaarden.

Daarnaast kijken we naar buiten, naar de markt en onze klanten. Hoe kunnen we nog beter in de duurzame mobiliteitsbehoefte van onze klanten voorzien? Dat betekent verder kijken dan de klantvraag, meedenken en meedoen. We hebben al veel standaard oplossingen om te voorzien in uw totale mobiliteitsvraag en denken graag met u mee om samen maatwerkoplossingen te ontwikkelen.

Lees meer over over onze zakelijke markt en duurzame mobiliteitsoplossingen.