Purpose

Om als organisatie succesvol te zijn en te blijven vinden wij het erg belangrijk om een duidelijke missie, visie en strategie te hebben. Dit start vanuit het kerndoel, onze bestaansreden.

De automotive branche is sterk in ontwikkeling en ons speelveld zal steeds meer verschuiven naar het bieden van totale mobiliteitsoplossingen, inclusief onze adviesrol op gebied van duurzame mobiliteit.

Dit alles moet bijdragen aan het welzijn van onze klanten, partners en medewerkers. Het is dan ook onze missie om door samenwerking te bouwen aan duurzame relaties die wij mobiliteitsoplossingen bieden.

Daarbij staat continuïteit voorop, door vakkundig en passievol te werken aan een duurzame omgeving, met uiterst tevreden klanten, een hoge medewerkers tevredenheid en een gezonde financiële stabiliteit.

Binnen Vallei Auto Groep is er dan ook een open cultuur, waar duidelijkheid, vakkundigheid, samenwerking en plezier hoog in het vaandel staan.

Maatschappij

Wij zijn een organisatie met winstoogmerk, maar wij vinden het ook erg belangrijk om terug te geven aan de maatschappij. Dit doen we binnen Vallei Auto Groep door sponsoring in tijd en geld. Wij hebben geen vastomlijnd goede doelen beleid, maar wij stellen jaarlijks een bedrag ter beschikking voor verschillende goede doelen. Om u enkele voorbeelden te geven van onze goede doelen: voedselbank, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting AAP, sportsponsoring van lokale sportverenigingen en het beschilderen van een kever voor Kika.

Daarnaast vinden we het belangrijk om samen te werken met onderwijsinstellingen en zijn we een erkend leerbedrijf. Per jaar hebben we meerdere stageplekken en organiseren we bedrijfsbezoeken voor onderwijsinstellingen. Tot slot zijn we aangesloten en betrokken bij de stichting “samen voor Veenendaal”.

Kwaliteit

Vallei Auto Groep heeft een hoge kwaliteitstandaard en voor al onze vestigingen en al onze merken zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Wij hechten veel belang aan ons kwaliteitsmanagementsysteem en ons ISO 9001 certificaat waar continu verbeteren en klanttevredenheid bovenaan staan. Daarnaast zijn wij als dealer verplicht om aan alle standaarden en richtlijnen van de fabriek te voldoen. Jaarlijks voert een onafhankelijke certificerende instantie, op initiatief van de importeur, bij ons een audit uit. Zij controleren of wij voldoen aan alle eisen en normen.

Certificeringen