Audi Selectie :plus

Audi Selectie :plus staat voor aantrekkelijke gebruikte Audi’s die uitgebreid zijn gecontroleerd, in uitstekende staat zijn gebracht en zekerheid voor en na de aankoop bieden. Audi Selectie plus occasions onderscheiden zich op tal van punten.

Een Audi Selectie :Plus is een jong gebruikte occasion, nooit ouder dan 6 jaar en met minder dan 160.000 kilometer op de teller.

Natuurlijk kunt u rekenen op de volgende zekerheden.

Audi Selectie Plus - 130 punten check

130 punten check
Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Audi Selectie :Plus als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Omruilgarantie

14 dagen omruilgarantie
Bent u toch niet tevreden over uw uiteindelijke aankoop, dan kunt u uw Audi Selectie :Plus binnen 14 dagen, in dezelfde staat, na aflevering bij uw merkdealer tegen een gelijkwaardige of hoogwaardigere auto omruilen.

Tot 5 jaar garantie

12 maanden garantie
Op een Audi Selectie :Plus krijgt u bij aflevering 12 maanden lang de officiële merkgarantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau voor een gebruikte auto is er niet.

Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie
De mobiliteitsgarantie geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement.

onderhoudshistorie

Originele accessoires
Mist uw Audi Selectie :Plus net die ene optie? Wij kunnen u adviseren over mogelijke originele accessoires. Of het nu gaat om infotainment, lederen bekleding, velgen of functionele zaken zoals allesdragers en kinderzitjes, vraag ons ernaar.

Inruil

Optisch in topconditie
Uw Audi Selectie :Plus auto is optisch in topconditie. Wij hebben kosten nog moeite gespaard om uw occasion bijna in nieuwstaat te brengen.

Jasper van Keulen
Audi Selectie Plus