Das Welt Auto

Wanneer u kiest voor een Das Welt Auto bij Vallei Auto Groep, dan voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen onderhouden. Kortom, een occasion met zekerheid.

130 punten check
Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

12 maanden garantie
Op een Das WeltAuto krijgt u bij aflevering de officiële merkgarantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar.

Originele accessoires
Heeft u een Das WeltAuto gevonden die bij u past, maar mist hij net die ene optie? Wij kunnen u adviseren over mogelijke originele accessoires.

14 dagen omruilgarantie
Bent u toch niet tevreden over uw uiteindelijke aankoop, dan kunt u uw Das WeltAuto binnen 14 dagen, in dezelfde staat, na aflevering bij uw merkdealer tegen een gelijkwaardige of hoogwaardige auto omruilen.

Mobiliteitsservice
De Mobiliteitsservice geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval dat u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw auto.

Optisch in topconditie
Uw Das WeltAuto is optisch in topconditie. Wij hebben kosten noch moeite gespaard om uw occasion bijna in nieuwstaat te brengen.

Vallei Auto Groep, occasions
Das Welt Auto - Arnes Fazlic