Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Als u besluit een occasions bij ons aan te schaffen, bent u aan het juiste adres voor service. Wij kennen uw occasion immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw occasion zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

130 punten check

Dankzij de 130-puntencheck bij Vallei Auto Groep weet u dat de auto’s in goede staat zijn. Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht. Pas als een occasion een foutloze checklist heeft, is hij goed genoeg voor om in de rij met occasions bij één van onze vestigingen te komen.

Wilt u weten wat er tijdens zo’n 130 punten check allemaal nagelopen wordt? Bekijk dan de voorbeeld video van Audi.

Onderhoud en reparatie

Vóór elk onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw auto op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen. En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kunt u kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud.

Volkswagen Long Life Onderhoud, onderhoud, service, volkswagen, vallei auto groep

Long Life Service

De Long Life Service is gebaseerd op verlengde onderhoudsintervallen. Dit houdt in dat op basis van uw rijgedrag de boordcomputer het onderhoudsmoment bepaalt. Als het rijgedrag gunstig is zal dit moment bij maximaal 30.000 kilometer of bij elke twee jaar zijn. Neem contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over onderhoud aan de occasion naar uw keuze.

economy service, volkswagen, volkswagen economy service, vallei auto groep

Economy Service

Speciaal voor occasions van 5 jaar en ouder bieden wij Economy Service. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie, voordeel met Economy Onderdelen, mobiliteitsservice in Europa, gratis APK bij onderhoud, gratis zomer- en wintercheck en onderhoud. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. (Audi modellen uitgesloten)

APK keuring

Iedere occasion moet elk jaar APK gekeurd worden. Deze algemene periodieke keuring zorgt voor een betere verkeersveiligheid en bespaart het milieu. In Europa is de APK keuring verplicht. De keurmeester beoordeelt uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Vraag bij ons na wanneer uw occasions naar keuze toe is aan de APK.

Garantie

Op Occasions met een merk label zoals Audi Selectie :Plus en Das Welt Auto heeft u standaard 12 maanden garantie. Bij Vallei Auto Groep Selectie krijgt u standaard 6 maanden garantie tegen BOVAG voorwaarden. Daardoor bent u verzekerd van eersteklas kwaliteit. Met deze garantie weet u waar u aan toe bent. Er zit een uitgebreide garantie op elke occasion die bij Vallei Auto Groep staat. Als uw occasion nog fabrieksgarantie heeft, geeft een verlengde garantie u voor de periode erna extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten.

Lees meer
Lees meer
Audi Selectie Plus
Lees meer
Volkswagen Daswelt