Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de Vallei-regio. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Vallei Auto Groep regelt alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden wij u een volledig dienstenpakket aan. Vallei Auto Groep geeft zo daadwerkelijk inhoud aan de slogan: ‘totale mobiliteit onder een dak’.

Het autobedrijf heeft 5 vestigingen in Veenendaal (2), Ede, Wageningen en Scherpenzeel. Vallei Auto Groep is ervan overtuigd dat mobiliteitsoplossingen die gericht zijn op het ‘reduceren’ en ‘optimaliseren’, de wereld van morgen sterk zullen veranderen. Vallei Auto Groep wil als Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd, zichtbaar (en beter!) een bijdrage leveren aan het verduurzamen van automobiliteit.

Vanuit een gezamenlijke passie werkt Vallei Auto Groep op een plezierige en vakkundige manier samen om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn op het gebied van mobiliteit. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: plezier, samenwerking, duidelijkheid en vakkundigheid.

Bovendien bestaan wij in 2018 15 jaar én zijn wij wederom Audi Dealer van het jaar geworden! Hier zijn wij erg trots op.

Kernwaarden

Onze merkwaarden

Het hebben van een gezamenlijk doel is uitermate belangrijk voor een gezonde bedrijfsvoering. Om die reden hebben wij binnen Vallei Auto Groep vier kernwaarden die hier richting aan geven. Deze vier kernwaarden zijn van toepassing op onze gehele organisatie en worden tijdens de dagelijkse werkzaamheden tot uiting gebracht. Wij hechten dan ook veel waarde aan onze vier kernwaarden: Duidelijkheid, Samenwerking, Vakkundigheid en Plezier.

Duurzaam

Binnen de automobielbranche is het speelveld sterk aan het veranderen. Duurzaam ondernemen speelt een belangrijke rol vanwege de schaarste aan grondstoffen, de milieueffecten en de opwarming van de aarde. Vallei Auto Groep neemt zijn verantwoordelijkheid en heeft een duurzaamheidsaanpak ontwikkeld om op de lange termijn duurzame waarde toe te kunnen voegen voor zijn stakeholders en de samenleving als geheel.

Duurzaam
Mensen achter ons bedrijf

Onze mensen

Vallei Auto Groep bestaat in zijn huidige vorm 15 jaar en wil de totale mobiliteitsaanbieder zijn in zijn regio. Vallei Auto Groep is ontstaan uit een fusie tussen de zelfstandige dealerbedrijven De Jong Ede, Ackermann Wageningen en De Haas Veenendaal/Scherpenzeel. Al tientallen jaren ervaring dus! Wij zijn een open en resultaatgerichte organisatie waar gezondheid, motivatie en ontwikkeling van onze mensen voorop staan. Wij investeren in onze mensen door per medewerker een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen (POP). Er werken ruim 250 medewerkers bij Vallei Auto Groep verdeeld over 5 vestigingen.

Zonnepanelen voor Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep stapt over op groene energie. Onlangs startte men met de aanleg van maar liefst 600 zonnepanelen op het dak van het Volkswagen-pand aan de Galileistraat in Veenendaal. De panelen wekken gezamenlijk 1/3 van alle gebruikte energie op. Bert de Kroon licht toe: ‘Door de aanbreng van de zonnepanelen werken wij concreet aan onze duurzaamheidsambities- en beloften die wij als Vallei Auto Groep uitgesproken hebben”.

Zonnepanelen

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met de Vallei Auto Groep nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Bedrijfsinformatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail.
Bert de Kroon

Actuele klantinformatie: Heeft u vragen over dieselmotoren?
Wij begrijpen dat u vragen heeft over specifieke software die gebruikt is bij dieselmotoren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.