Onze diensten

Vallei Auto Groep Schadeherstel biedt een veelzijdigheid aan diensten voor schade aan uw auto. Denk hierbij aan groot schadeherstel, ruitschade of lakschade. Hoe groot of klein de schade aan uw auto ook is. Wij kunnen met onze specialisten er voor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt.

Schadeherstel

U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Maar wat nu? Wat moet u regelen? Bij wie moet u zijn en wat moet u doen met de schadeauto? U kunt bij Vallei Auto Groep Schadeherstel terecht. Vakbekwame plaatwerkers en spuiters werken hier met de meest moderne apparatuur aan herstel van kleine en grote schades.

Wat doen wij zoal?

Schade, schadeherstel, vallei auto groep, wat te doen bij schade

Ruitschade

Een steentje tegen de voorruit? Dat betekent ruitschade aan uw auto. Het kan zomaar gebeuren. Onderweg of door wisselvallig weer. Dergelijke ruitschade kan voor veel problemen zorgen. Zo’n sterretje kan doorscheuren, waardoor het nodig kan zijn de gehele ruit te vervangen. U kunt de schade aan uw autoruit vakkundig bij Vallei Auto Groep laten repareren.

Onze pluspunten:

  • De reparatie of vervanging wordt vakkundig uitgevoerd
  • De ruitreparatie is altijd gratis*
  • Doorlopende garanties na reparatie of vervanging

*Een ruitreparatie is in de meeste gevallen gratis indien uw verzekering de ruitreparatie dekt. Als u de ruit laat vervangen, ontvangt u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.

Ruitschade, volkswagen ruitschade, vallei auto groep, service, volkswagen bedrijfswagens ruitschade

Lakschade

Lakschade door een kras of steenslag? Vallei Auto Groep is specialist in lakschade herstellen. Lakschade kan roest veroorzaken en u wilt natuurlijk dat uw auto zijn waarde houdt. Wij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Autoschadeherstel, schade, lakschade, service, schadeherstel, vallei auto groep

Spotrepair

Spotrepair wordt toegepast bij krassen in de lak die passen binnen een A4-tje. In onze werkplaats wordt de schade via schuren, waar nodig plamuren, aanbrengen van laklagen en drogen via infrarood, in korte tijd volledig hersteld. U kunt dus snel weer rijden. Ook kleine schades aan kunststofonderdelen kunnen overigens met spotrepair gerepareerd worden.

schade, schadeherstel, vallei auto groep, service

Merkherstel

Vallei Auto Groep is officiële dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Onze schade afdeling is een erkend merkherstel bedrijf voor deze merken. Daarnaast kunt u ook terecht met een auto van alle andere merken.

Volkswagen logo
Audi
SEAT logo
SKODA
Volkswagen Bedrijfswagens logo