Autospiegel repareren

Wilt u een autospiegel laten repareren? Vallei Auto Groep uit Veenendaal heet u graag welkom! Wij zijn Focwa gecertificeerd en u kunt bij ons langskomen voor reparatie zonder afspraak. Daarnaast kunt u bij Vallei Auto Groep altijd uitgaan van veilig en vakkundig schadeherstel. Tevens hanteren wij 4 jaar garantie op onze reparaties. Is dat geen groot voordeel?

Enkel experts aan het werk wanneer u de autospiegel laat repareren

Ongeluk zit in een klein hoekje en daardoor kan het helaas voorkomen dat uw autospiegel al snel kapot gaat of beschadigd raakt. Vaak zijn de oorzaken hiervan een aanrijding, verkeerd inparkeren of als u per ongeluk tegen het glas aanstoot. Al zit er een kleine kras op uw spiegel, deze kunt u het beste zo snel mogelijk laten vervangen. Deze schadesoort wordt ook wel spiegelschade genoemd. Dit is een verzamelnaam en wordt gekenmerkt door schade aan een van de buitenspiegels. Bij spiegelschade kan het gaan over een barst in het glas van de spiegel, of dat de spiegel in zijn geheel kapot is. Hoe het ook zij: blijf hier niet mee rond rijden. Rijden met slecht zicht is ontzettend gevaarlijk en daarnaast kunt u er een boete voor krijgen. Laat dit probleem vooral oplossen door de specialisten van Vallei Auto Groep.
De specialisten van Vallei Auto Groep kunnen uw autospiegel repareren op vakkundige wijze. Alle schadeherstellers van Vallei Auto Groep hebben immers ruime ervaring op dit gebied. De experts inventariseren wat de schade is, maken een plan van aanpak en zorgen voor een passende oplossing.

Autospiegel laten herstellen door Vallei Auto Groep

Wilt u een autospiegel repareren? Neem dan zeker contact op met Vallei Auto Groep. Dit kan op verschillende manieren. U kunt bellen naar onze schade afdeling op telefoonnummer 0318 509970. Mailen is uiteraard ook mogelijk naar e-mailadres info@valleiautogroep.nl.

Autospiegel repareren