Autoschade melden

Autoschade melden aan uw auto en deze laten herstellen? Voor het herstel van uw auto kunt u online het contactformulier van Vallei Auto Groep invullen. Veel mensen stellen ons de vraag bij schade melden: binnen hoeveel tijd moet dat eigenlijk? Wij raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen bij uw leasemaatschappij of verzekeraar. De schade kan dan eerder gerepareerd worden en uw verzekeringszaken zijn dan sneller afgehandeld. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben een maximum van 3 dagen in hun polis staan. Wacht u daarom niet en meld de schade zo snel mogelijk aan bij uw verzekeraar. Vallei Auto Groep zal dan zorgen dat u spoedig weer veilig de weg op kunt.

Autoschade melden bij eenzijdige schade

Autoschade melden die door uzelf is veroorzaakt en waarbij geen anderen zijn betrokken, is zeer eenvoudig. U klikt op ‘direct schade melden’ en volgt het korte stappenplan. Zorg dat u uw auto- en verzekeringsgegevens bij de hand heeft. Het is handig om ook foto’s van de schade te nemen en een duidelijke situatieschets te maken. Een correct ingevuld formulier zorgt voor een snellere afwikkeling. Wanneer u alles juist hebt ingevuld kunt u uw handtekening onderaan zetten en klikken op versturen. Heeft u tweezijdige schade? Gebruikt u dan het Europese schadeformulier.

Wanneer schade te melden aan de auto?

Autoschade online melden zorgt ervoor dat de schade aan uw auto snel verholpen wordt. Het betekent ook dat u een claim indient en daarmee uw no-claim korting omlaag brengt.
Het aanmelden van schade is uw eigen afweging en zeker bij kleine krasjes kunt u ervoor kiezen om deze niet aan te melden. Het is echter wel mogelijk dat de waarde van uw auto daalt door beschadigingen. Bij schade die het rijgedrag van uw auto, of de veiligheid, negatief beïnvloedt dient u altijd een melding te maken. Wanneer de melding is voltooid kunt u bellen naar 0318 – 509 970. Wij verzorgen dan een snelle reparatie voor u. Na of voor de kantooruren kunt u ook bellen naar het op de groene kaart vermelde noodnummer.

Schadeformulier

1 Persoonsgegevens
2 Schadegegevens