Wie zijn wij?

Schade expert voor de auto

Schade expert voor de auto nodig? Wij zijn er voor u, Vallei Auto Groep Schadeherstel. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënte herstel van personenauto’s en lichte bedrijfswagens.
Het maakt daarbij niet uit welk merk u rijdt. Wij zijn de autoschade expert en staan altijd voor u klaar om uw auto van de beste reparaties te voorzien. Dit doen wij door ons aan de norm te houden. De kwaliteitseisen zijn ISO gecertificeerd. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardig apparatuur, deze voldoen daarnaast aan de strengste milieueisen. Wij zorgen ervoor dat u binnen korte tijd weer veilig de weg op kunt!

Achmea Schadeservice
Schadegarant
BOVAG, Schadeherstel
Erkend Duurzaam, Schadeherstel
schade herstel

Schade expert voor de auto? Wij handelen alles voor u af

Als schade expert voor de auto nemen wij het volledige schadeherstel van u uit handen. Onze werkplaats heeft 13 werkplekken, waardoor u bij Vallei Auto Groep Schadeherstel terecht kunt. Wilt u dus een schade expert voor de auto inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u een snelle en nauwkeurige schade taxatie, doordat wij gebruikmaken van de meeste moderne automatiseringsmogelijkheden. Na een kort overleg met de verzekering kan daardoor direct aan het herstel worden begonnen.

Vallei Auto Groep – De autoschade expert

Vallei Auto Groep Schadeherstel lost voor u alle schade herstel op. Dit betekent het contact met uw verzekering, een perfect herstel van uw auto en het regelen van vervangend vervoer. De werkplaats is aangesloten bij de BOVAG en daarnaast zijn wij aangesloten bij Schade Garant Vereniging, Univé en Achmea Schade Service Verzekeringen. Voor vragen en advies kunt u ook contact met ons opnemen via 0318 – 509 970. Onze medewerkers zullen u direct te woord staan, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Vallei Auto Groep