Autoschade herstelbedrijf

Autoschadeherstelbedrijf nodig? Vallei Auto Groep Schadeherstel is uw partner. Vallei autoschade staat namelijk voor een professionele en kwalitatieve afhandeling. Bij ons schadeherstelbedrijf in Veenendaal kunt u terecht met alle automerken. Wij zullen u auto altijd voorzien van de best mogelijke auto reparatie en garanderen op die manier dat u weer veilig in uw auto zult kunnen rijden. Ons autoschadeherstelbedrijf gebruikt alleen de beste apparatuur. Deze is zeer specialistisch en modern en zorgt voor uiterst zorgvuldige reparaties. Als maatschappelijk betrokken bedrijf maken wij daarbij alleen gebruik van apparatuur en materialen die voldoen aan alle milieueisen.

Autoschadeherstelbedrijf dat u volledig ontzorgt

Als autoschadeherstelbedrijf weten wij dat schade aan de auto een hoop geregel kan veroorzaken. Niet alleen dient u de autoschade te laten repareren, maar u moet ook nog eens alle verzekeringszaken afhandelen. Vallei Auto Groep Schadeherstel adviseert en helpt in deze situatie. In overleg is het mogelijk om vervangend vervoer voor u beschikbaar te stellen of u naar huis te brengen. Wij regelen dat de reparaties zeer spoedig zijn uitgevoerd. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om krassen verwijderen van de auto, of zware carrosserie schade. Wij gaan voor u aan de slag.

schade herstel

Ga voor Vallei Auto Groep Schadeherstel

U kunt bij ons langskomen wanneer u een werkplaatsafspraak heeft gemaakt. Onze werkplaats is een bij BOVAG aangesloten werkplaats. Met 13 werkplekken in onze ruime werkplaats kunnen wij u heel snel van dienst zijn. Als bedrijf zijn wij tevens aangesloten bij Achmea Schade Service Verzekeringen en Schade Garant Vereniging. Bel daarom naar 0318 – 509 970 en kom snel langs voor een succesvolle reparatie. Wij hopen u spoedig te kunnen helpen bij Vallei Auto Groep Schadeherstel.