SEAT Altea occasion – opvallend en bijzonder

De SEAT Altea kwam in 2004 op de markt en is daarmee één van de nieuwere modellen. Net zoals vrijwel elk SEAT model is deze auto vernoemd naar een Spaanse stad: Altea. De Altea mag niet ontbreken aan het assortiment van Vallei Auto Groep. Vooral het design van dit model is erg opvallend en bijzonder, waarbij de voorzijde van de auto vrij stijl naar beneden loopt. Geïnteresseerd in een SEAT Altea occasion?

SEAT Altea inspiratie voor meerdere modellen

Wegens succes werd het design van de Altea doorgevoerd in meerdere modellen zoals: de Toledo, de Leon en de Altea XL. De occasion is voorzien van lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter, privacy glas, climate control en er zijn nog vele andere opties en accessoires mogelijk bij de aanschaf van dit model. Deze prachtige, stijlvolle auto is 5-deurs en is met stof bekleed.

SEAT Altea nog ruimer

Door groot succes heeft SEAT besloten om een andere versie van de Altea op de markt uit te brengen, namelijk de Altea XL. Aangezien deze auto nog ruimer is dan de SEAT Altea, is dit een prachtige gezinsauto. Van dit model zijn er ook een aantal occasions beschikbaar die minstens net zo mooi zijn, maar dan nog een stuk ruimer.

Kosten van een SEAT Altea occasion

Een voordeel van het model is dat de prijs zeer aantrekkelijk is. Al vanaf een scherpe prijs kunt u eigenaar worden van de SEAT Altea occasion. Bij Vallei Auto Groep is het ook mogelijk om per maand te betalen. In dit geval betaalt u maandelijks een vast bedrag met een maximale looptijd van 5 jaar. Schaft u een SEAT Altea occasion aan bij Vallei Auto Groep? U geniet dan van een fabrieksgarantie van bijna één jaar. Naast de fabrieksgarantie staan wij ook voor u klaar bij reparaties, onderhoud en schadeherstel. Wij zien u graag snel terug bij Vallei Auto Groep!

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden