SEAT Mii occasion

De SEAT Mii is één van de nieuwere modellen van de SEAT. In 2011 verscheen het model op de markt, dit was een driedeurs uitvoering. Ruim een jaar later werd ook de vijfdeurs uitvoering gerealiseerd. Tot op de dag van vandaag is de wagen enorm populair in zijn klasse. Groot pluspunt van de SEAT Mii occasions zijn de prijzen die relatief laag zijn in verhouding met de kwaliteit die de auto levert.

SEAT Mii

SEAT Mii – jong, modern en sportief karakter

Kenmerkend aan de SEAT Mii occasion is het mooie design van de auto door toepassing van moderne technologie en gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor krijg de auto een jong, modern en sportief karakter. Het is een zeer complete auto dat van buiten compact is, maar van binnen zeer ruim. Verder rijdt de occasion erg zuinig, waardoor dit zowel voordelig is voor uw portemonnee en u bijdraagt aan duurzaamheid.

SEAT Mii – buitengewoon comfortabel

Veel eigenaren van een SEAT Mii zijn voornamelijk te spreken over de comfort die de auto met zich meebrengt. Dit is te danken aan de buitengewoon comfortabele stoelen die in deze stijlvolle wagen zitten. Vallei Auto Groep heeft een assortiment waarin de SEAT occasions verkrijgbaar zijn in de kleuren: rood, wit en zwart. Vrijwel elke SEAT occasion is voorzien van airconditioning, navigatie en lichtmetalen velgen. Liever andere opties of accessoires toevoegen aan de occasion, dan is dat geen enkel probleem bij Vallei Auto Groep.

Word vandaag nog eigenaar van een SEAT Mii occasion

Ziet u uzelf al rijden in een stijlvolle SEAT Mii occasion? Neem dan direct contact op met Vallei Auto Groep om vandaag nog eigenaar te worden van dit model. Liever de SEAT Mii occasion in levende lijve bewonderen? Kom dan gerust langs bij een van onze showrooms in Ede, Wageningen of Scherpenzeel waar deze prachtige occasions staan.

Een greep uit ons aanbod

SEAT Mii

SEAT Mii

1.0 60PK FR Connect
  • Navigatie App Connect
  • Airconditioning
  • Cruise Control
  • Parkeersensoren achter
  • Lederen sportstuur
  • 16 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 11.900,-