Alerts

De Mii electric is alleen uit voorraad leverbaar! 

Mii electric voorraad bekijken

 

E-ASY OP WEG: SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van e-asy op weg. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft e-asy op weg twee slimme laadpunten geselecteerd voor thuis of op de zaak. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de e-asy op weg laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze e-asy op weg adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

De drie optiepakketten voor jouw Mii electric

Maak jouw uitvoering compleet met een optiepakket naar keuze

Private lease v.a. € 426 p/mnd door subsidieregeling EV's

Om de verkoop van elektrische auto's te stimuleren heeft de Nederlandse overheid een subsidieregeling ingesteld die het kopen van een elektrische auto nu nog aantrekkelijker maakt. Zo krijg je bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto nu € 4.000 overheidssubsidie en bij een gebruikte elektrische auto € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling is ook geldig in combinatie met private lease of een financiering, waarbij de subsidie € 56 per maand bedraagt. Zo private lease je dus al een Mii electric voor € 399 - € 56 = € 343! Ontdek alle voorwaarden om subsidie te ontvangen hier. 

SEAT Mii electric | Vallei Auto Groep

SEAT Mii electric

De kracht om verder te gaan

Een elektrische auto veel gedoe? Weinig pit? Niet de Mii electric. Na circa 5 uur aan de laadpaal heeft je Mii electric een volle accu** en rijd je tot wel 260 kilometer*. De laadtijd bij snelladen: 1 uur¹ tot 80%. En optrekken, daar kan ons eerste elektrische model ook wel wat van. In slechts 3.9 seconden zit je van 0 tot 50 kilometer per uur. Dus gaat het stoplicht op groen? Dan ben jij als eerste weg.

Seat Mii electric

Technology Pack

Luxe features.

 Parkeersensoren achter

 Regen- en lichtsensor met "coming en leaving home"-functie

 Cruise Control

 Interieur sfeerverlichting

Seat mii electric

Winter Pack

Comfortabel & veilig.

 Verwarmbare voorstoelen

 Elektrische en verwarmbare buitenspiegels

 Verwarmbare voorruit

 Licht- en regensensor

 LED-dagrijverlichting met Coming- en Leaving Home functie

Seat mii electric

Flex Pack

Naar jouw wens.

 In hoogte verstelbare passagiersstoel

 Bevestigingshaak in handschoenenkastje

 Neerklapbare achterbank

 Dubbele laadbodem

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
** Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.