De Seat Alhambra: méér dan ruim

Vanaf € 48.500 rijd je de SEAT Alhambra

Een opvallende verschijning waar het rijplezier van afstraalt, zo laat de Seat Alhambra zich zeker omschrijven. Met drie rijen zitplaatsen voor wel zeven volwassenen biedt deze pure ruimtewagen volop plaats aan zelfs het grootste gezin. Een ruimtebeleving die nog groter wordt dankzij het enorme panoramische zonnedak. Twee automatische schuifdeuren zorgen ervoor dat iedereen makkelijk in- en uitstapt en de royale achterklep geeft optimaal toegang tot de bagageruimte.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Veel ‘groene’ power in de Seat Alhambra

Bij de Alhambra kunt u kiezen uit een hele serie energiezuinige motoren, die hun werk soepel en efficiënt doen. Mede dankzij de directe brandstofinjectie en krachtige turbo weten ze uitstekende prestaties te koppelen aan een opvallend laag verbruik. Zo rijdt u met de 140 pk sterke 2.0 TDI Ecomotive 20,8 km op 1 liter brandstof. Gunstig voor u én voor het milieu!

Seat Alhambra: op en top comfort

Rijden in een Alhambra is een ervaring op zich. Comfort wordt dan ook met hoofdletters geschreven. Van multifunctioneel mediasysteem met kleurenscherm tot parkeerassistent met achteruitrijcamera, van automatische airconditioning tot innovatieve interieurverlichting: het zit eraan, erin en erop.

SEAT Alhambra

Altijd de juiste Seat Alhambra

De Seat Alhambra is er in drie aantrekkelijke uitvoeringen. De Alhambra Reference beschikt al over standaard cruisecontrol, parkeersensoren en airconditioning. De stijlvolle Alhambra Style voegt daar een luxe dimensie aan toe, zoals 16” lichtmetalen velgen, chromen interieuraccenten en een met leder bekleed stuurwiel. De Alhambra Style Connect ten slotte is de zakelijke variant met alle denkbare comfort, waaronder 17” lichtmetalen velgen, Climatronic en elektrisch bedienbare schuifdeuren en achterklep.

Bekijk de SEAT Alhambra
SEAT Alhambra

SEAT Alhambra

Uitvoeringen SEAT Alhambra

Alhambra Style

Comfort staat centraal.

SEAT Alhambra

Vanaf  48.500

Alhambra Style Business Intense

Helemaal af op jouw manier.

SEAT Alhambra

Vanaf  48.500

Alhambra FR Business Intense

Dé sportieve gezinsauto!

SEAT Alhambra

Vanaf  50.200

Koop de SEAT Alhambra bij Vallei Auto Groep.

De officiële SEAT autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële SEAT dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan SEAT modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de SEAT Alhambra