SEAT Mii: gemáákt voor de stad

Vanaf € 13.650 of € 189,- p/m rijd je de SEAT Mii

De Seat Mii voelt zich helemaal op zijn gemak in de stad. Aan de ene kant is hij handig compact, aan de andere kant heerlijk ruim – mede dankzij zijn extra lange wielbasis. Hij beweegt zich snel, maar zuinig door het verkeer. Daarbij zorgen zijn dynamische lijnen en strakke design voor veel bewonderende blikken.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

SEAT Mii

SEAT Mii

1.0 60PK Style Intense
 • Airconditioning
 • Bluetooth
 • Start/stop systeem
Prijs € 13.665,-
SEAT Mii

SEAT Mii

1.0 60PK Reference
 • Private lease NU € 199,00
 • Airco
 • Centrale deurvergrendeling
 • Start/Stop systeem
Prijs € 13.705,-
SEAT Mii

SEAT Mii

1.0 60PK Style Intense
 • Airconditioning
 • Bluetooth
 • Start/stop systeem
Prijs € 13.925,-
SEAT Mii

SEAT Mii

1.0 60PK Style Intense
 • Airconditioning
 • Bluetooth
 • Stoelverwarming
Prijs € 14.160,-

Royaal van binnen: de Seat Mii

De ruimte in de Mii is verbazingwekkend, ondanks zijn compacte buitenafmetingen. Of u nu kiest voor een 3- of 5-deurs versei: voorin en achterin biedt hij volop hoofd- en beenruimte. En zijn toch al royale kofferruimte (met 251 liter inhoud de grootste in zijn klasse) groeit naar een verbluffende 951 liter als u de achterbank inklapt.

De Seat Mii: uw eigen styling

Hoe is uw smaak: lekker sportief of eerder chic? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom kunt u de Mii stylen zoals u zelf wilt, van binnen en van buiten.

SEAT Mii

Bespaar met de Seat Mii

De Seat Mii beschikt over zeer energie-efficiënte Ecomotive motoren. Daarmee haalt u ruim 850 km op één tank, terwijl het slimme Start/Stop-systeem de CO2-uitstoot helpt beperken.

Rij veilig in de Seat Mii

Met 5 sterren haalde de Seat Mii de hoogste score in de bekende Euro NCAP-veiligheidstest. Hij is dan ook voorzien van de meest geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder ABS, Elektronische Stabiliteis Controle (ECS) en Safety Assist.

Bekijk de SEAT Mii
SEAT Mii

SEAT Mii

Uitvoeringen SEAT Mii

Mii Style

Ga helemaal in stijl.

SEAT Mii

Vanaf  13.650

Private lease  189 p/m

Mii Style Intense

Comfortabel de weg op.

SEAT Mii

Mii Sport

Een mooi sportieveling.

SEAT Mii

Mii Sport Intense

Een mooi sportieveling.

SEAT Mii

Private lease  219 p/m

Mii FR Intense

Van álle gemakken voorzien.

SEAT Mii

Vanaf  14.750
Private lease  229 p/m

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de SEAT Mii bij Vallei Auto Groep.

De officiële SEAT autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel.

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële SEAT dealer in de Vallei-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan SEAT modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ik heb interesse in de SEAT Mii

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 30 september 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.