SEAT Mii private lease

SEAT Mii private lease – De Mii is de auto wanneer u steevast door de krappe straten van een stad moet rijden. Met de SEAT Mii private lease van Vallei Autolease kunt u namelijk overal langs en is er geen parkeerplek te klein. Deze 5-deurs hatchback is verrassend ruim en ontzettend zuinig. De private lease SEAT Mii is daarnaast standaard uitgerust met onder andere stuurbekrachtiging, 5 deuren en start-stopsysteem. De auto kan onder andere uitgebreid worden met lichtmetalen velgen, elektrische spiegels en elektrische ruiten (voor) en airconditioning. Al met al rijdt u dus zeer voordelig deze uiterst moderne stadsauto bij Vallei Auto Groep en zult u van elke rit genieten.

vinkjePraktisch én elegant

vinkjeVerrassend ruim

vinkjeIdeale stadsauto

Kies je nieuwe SEAT Mii private lease

De SEAT Mii komt in drie heerlijke smaken. De Mii Style, De Mii Style Intense en de Mii FR. De SEAT Mii is standaard uitgerust met o.a. airconditiong, centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en You&Mii Smartphone Integration.

Geniet jij binnenkort in je nieuwe SEAT Mii Private lease?

✔ Gemakkelijk

Echt alles is inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof

✔ Betrouwbaar

Verantwoord en vertrouwd met het Private Lease Keurmerk

✔ Zekerheid

Een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten

De SEAT Mii private lease rijdt u bij ons zonder zorgen

De SEAT Mii private lease is bij Vallei Autolease volledig geregeld. Dat betekent dat u de maandelijkse premie en de brandstof betaalt en dat de rest gratis is. Wanneer uw SEAT Mii private lease auto dus pech heeft of beschadigd is, dan verzorgen wij dit. Net als dat onderhoud, bandenvervanging en de allriskverzekering door Vallei Auto Groep wordt geregeld. Bij de start van de private lease leveren wij de Mii bij u af en indien er wat met de auto aan de hand is dan halen wij hem ook weer voor u op. Wanneer u in dat geval langer dan 72 uur geen gebruik van uw Mii kunt maken, krijgt u van ons automatisch een andere auto als vervanging. U kunt zich dus bezighouden met de belangrijkere zaken, terwijl wij er voor zorgen dat u altijd kunt rijden.

SEAT Mii private lease
SEAT Mii private lease

SEAT Mii private lease via deze eenvoudige stappen:

Wij willen u de beste service bieden en daaronder valt ook dat we willen zorgen dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw SEAT Mii private lease auto. Dat is de reden dat wij een simpel stappenplan voor u hebben opgesteld. Onder autoaanbod kiest u voor de private lease SEAT Mii, u bepaalt daarna hoe het leasecontract is opgesteld en kiest de uitvoering van de Mii zoals u die wenst. U bevestigt uw keuze en krijgt dan van ons automatisch een offerte thuisgestuurd. U kunt ons contactformulier invullen indien u nog vragen heeft, of bellen naar 0318 509 996. Wij kijken ernaar uit u te helpen!

Ik heb interesse in de SEAT Mii private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Vallei Autolease. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.