SEAT onderhoud

SEAT onderhoud is noodzakelijk om uzelf van een perfect functionerende SEAT auto te verzekeren. Een auto die heerlijk op de weg blijft liggen en precies rijdt zoals u wilt dat deze rijdt. Tegelijkertijd zorgt onderhoud ervoor dat benodigde reparaties snel worden herkend en kunnen worden uitgevoerd. Dit scheelt geld en verhoogt uw veiligheid. U laat het onderhoud daarom uitvoeren bij een autogarage van formaat en kiest dus voor Vallei Auto Groep. Met ons SEAT onderhoudsplan gaat u altijd goed op weg en natuurlijk kunt u met elk SEAT model bij ons langskomen. Zowel voor onderhoud van een SEAT Mii als voor onderhoud van een SEAT Ibiza staan wij klaar voor u.

SEAT onderhoud prijzen

Onze SEAT onderhoud prijzen zijn volgens een blijvend laag tarief. Wij bieden dit onderhoud in verschillende maten aan. Heeft u slechts behoefte aan een apk-keuring, dan is dit mogelijk, maar u kunt ook langskomen voor een kleine-, of grote onderhoudsbeurt. Een kleine onderhoudsbeurt dient u na 15.000 km, of na 1 jaar sinds het vorige onderhoud te maken. De grote onderhoudsbeurt dient u elke 2 jaar of na 30.000 km te maken. Vallei Auto Groep biedt u hiernaast ook airco onderhoud aan. Uiteraard verzorgen wij elk onderhoud met uiterste zorgvuldigheid en zijn al onze medewerkers echte vakmensen. Betere SEAT onderhoud nabij Utrecht gaat u niet vinden.

SEAT onderhoud Utrecht
SEAT onderhoudsplan

Vallei Auto Groep de SEAT auto garage

Vallei Auto Groep is de officiële SEAT dealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. U kunt daarom met zekerheid kiezen voor een SEAT onderhoudsplan bij ons. Wij kennen alle SEAT modellen namelijk van binnen en buiten en zullen uw auto tot in de puntjes verzorgen. Een werkafspraak is bij ons snel gemaakt, door ons handige stappenplan. Vergeet u hierbij niet om uw kentekenbewijs bij de hand te hebben. Wij zijn beschikbaar voor alle vragen via het telefoonnummer van onze hoofdlocatie in Veenendaal 0318 – 509 999. De andere locaties en bijbehorende telefoonnummers vindt u terug onder contact. Hier is ook een contactformulier te vinden, indien u dit makkelijker vind.

Ik wil graag een offerte ontvangen voor SEAT onderhoud

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.