Ruitschade

Een sterretje in de autoruit kan voor veel problemen zorgen. Laat u de ruitschade niet tijdig repareren, dan kan het nodig zijn de gehele ruit te laten vervangen. Voorkom problemen en laat de ruit vakkundig repareren bij Vallei Auto Groep.

Pluspunten bij Vallei Auto Groep:

  • Vallei Auto Groep voert de reparatie altijd vakkundig uit.
  • De SEAT ruitschade reparatie is altijd gratis.*
  • Na reparatie of vervanging lopen garanties door.
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Ruiten zijn van levensbelang

De ruiten van uw auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Mede daarom is het zo belangrijk dat uw schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat u de ruit laat vervangen. Bij Vallei Auto Groep weet u dat reparatie of vervanging vakkundig gebeurt.

*Een SEAT ruitschade reparatie is altijd gratis. Indien uw verzekering de ruitreparatie niet dekt, dan nemen wij de kosten op ons op voorwaarde dat u een offerte bij ons opvraagt. Als u de ruit laat vervangen, ontvangt u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.

Blijf profiteren van garanties

Laat u de vervanging of reparatie van een ruit uitvoeren bij Vallei Auto Groep? Dan blijven alle geldende garanties voor 100% onverminderd van kracht

 

*Een ruitreparatie is altijd gratis. Indien uw verzekering de ruitreparatie niet dekt, dan nemen wij de kosten op ons op voorwaarde dat u een offerte bij ons opvraagt. Als u de ruit laat vervangen, ontvangt u in de meeste gevallen korting op uw eigen risico.

Tijdens kantooruren

Buiten kantooruren (gratis 24-uur Service)