SKODA Kodiaq RS

Designschetsen geven looks KODIAQ RS prijs

Met twee ontwerpschetsen laat ŠKODA voor het eerst zien hoe de ŠKODA KODIAQ RS er uit gaat zien.

Het is de eerste SUV van ŠKODA die de trotse letters RS draagt, het kenmerk van de sportiefste modellen van het Tsjechische merk. De high-performance KODIAQ RS heeft veel accenten in hoogglans zwart die het sportieve uiterlijk van het nieuwe SUV-topmodel benadrukken. De brede, driedimensionale grille van de KODIAQ RS die in hoogglans zwart is uitgevoerd, zorgt voor wat in Duitsland zo mooi ‘Überholprestige’ wordt genoemd. De dakrails, raamomlijsting en buitenspiegels zijn eveneens uitgevoerd in sportief zwart. Daarnaast biedt ŠKODA bij de KODIAQ RS voor de eerste keer de metallickleur Race Blue aan. Ook benadrukt de grille het sportieve karakter van de grote SUV. Kortom, het ontwerp biedt een emotioneel samenspel van elegante lijnen, sportieve contouren en SUV-typische robuustheid.

Krachtpatser

De SUV is het eerste lid van de RS-familie die beschikt over het nieuwe, moderne RS-logo met een rode ‘v’ voor Victory. Het embleem prijkt prominent in de grille en op de achterkant van de auto.De robuustheid komt ook terug in het motorvermogen. De ŠKODA KODIAQ RS zal namelijk over 176 kW/240 pk beschikken.

Nieuw ontworpen bumpers

ŠKODA heeft speciaal voor de KODIAQ RS nieuwe bumpers ontwikkeld. Standaard full-led-koplampen met een kristallijnen uiterlijk zorgen letterlijk en figuurlijk voor een zelfverzekerde uitstraling. De achterzijde is voorzien van een reflector die over de gehele breedte van de KODIAQ RS loopt – een typisch kenmerk van alle ŠKODA RS-modellen. Twee markante uitlaatpijpen zijn duidelijk zichtbaar onder de achterbumper.

SKODA Kodiaq RS
SKODA Kodiaq RS
SKODA velg

Eerste ŠKODA met standaard 20 inch lichtmetalen velgen

De KODIAQ RS is de eerste ŠKODA met standaard 20 inch lichtmetalen velgen. De antracietkleurige velgen Xtreme sluiten naadloos aan bij het rijpotentieel van de ŠKODA KODIAQ RS. Eveneens ontworpen voor uitzonderlijke prestaties is het remsysteem met 17 inch remschijven en de goed zichtbare rode remklauwen.

Houd mij op de hoogte van de ŠKODA KODIAQ RS

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.