Škoda Yeti occasion bij Vallei Auto Groep

Wilt u een Škoda Yeti occasion kopen? Stop dan met uw zoektocht, u bent bij Vallei Auto Groep aan het juiste adres! De Škoda Yeti is sinds 2009 op de markt en heeft in 2013 een facelift gekregen. De Yeti is compact genoeg voor in de stad, maar heeft genoeg daadkracht voor de ruige natuur. De Škoda Yeti is door het EuroNCAP beoordeeld op zijn veiligheid met de maximale score van vijf sterren.

Škoda Yeti occasion in meerdere uitvoeringen

Bij Vallei Auto Groep treft u een breed assortiment aan scherp geprijsde Škoda Yeti occasions aan. Er zijn diverse uitvoeringen van de Škoda Yeti op de markt gebracht die met elkaar kunnen verschillen op basis van het totale vermogen en aantal opties.

Škoda Yeti occasion labels

Een occasion is bij Vallei Auto Groep altijd gekenmerkt met één van onze labels: Vallei Auto Groep Selectie of Das Welt Auto. Hierdoor kiest u voor een occasion met zekerheid. Lees hier meer informatie over een Škoda Yeti occasion van Vallei Auto Groep.

ŠKODA Yeti

Škoda Yeti occasion met zekerheid

Vallei Auto Groep is een officiële dealer van Škoda en biedt goed onderhouden occasions aan. Met een keuze voor een occasion bij Vallei Auto Groep komt u niet voor verassingen te staan. De historie van alle occasions zijn bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. Hiernaast wordt iedere occasion op 130 punten gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna tot nieuwstaat gebracht. Pas als een occasion een foutloze checklist heeft, is hij goed genoeg voor om in de rij met occasions bij één van onze vestigingen te komen. Uiteraard zijn de occasions volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Kortom, bij Vallei Auto Groep kiest u voor een tweedehandse Škoda Yeti occasion met zekerheid!

Škoda Yeti occasion modellen

De Škoda Yeti bevat een viercilinder benzine- of dieselmotor in inhoud variërend van 1.2 tot 2.0 liter. Standaard heeft de Škoda Yeti voorwielaandrijving, maar op de sterkere motoren is vierwielaandrijving leverbaar.

Škoda Yeti occasion leasen, financieren en/of verzekeren?

Bij Vallei Auto Groep kunt u een occasion leasen, financieren en verzekeren. Kiest u voor een financiering, dan kiest u voor vaste maandlasten, vaste looptijden en vaste rente. Wilt u meer informatie hierover lezen? Lees dan hier meer informatie over het leasen, financieren en verzekeren van een Škoda Yeti.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden