ŠKODA OCTAVIA COMBI: slimste features in een nieuw design

Vanaf € 24.890 of € 435,-* p/m rijd je de ŠKODA Octavia Combi

Strakker, slimmer en nog steeds de ruimste in zijn klasse. Dit is de nieuwe ŠKODA OCTAVIA COMBI. Hij heeft een nog scherper design, nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen en biedt jou het nieuwste op het gebied van connectiviteit.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden

Nieuwe design

De nieuwe OCTAVIA COMBI is stoer en modern. Het strakke lijnenspel begint al bij de dubbele koplampen en loopt door de gehele auto. Ook op de kleinste details is gelet, waardoor de nieuwe OCTAVIA COMBI van top tot teen af is.

Infotainment Online

Waar je ook naar toe gaat met de OCTAVIA COMBI, je bent overal online. Infotainment Online, standaard op de navigatiesystemen Amundsen en Columbus, verbindt de buitenwereld met je ŠKODA. Zo ben je op de hoogte van het verkeer op je route, het nieuws en het laatste weerbericht.

ŠKODA infotainment
ŠKODA OCTAVIA COMBI

De ruimste in zijn klasse

Net als zijn voorganger, is ook de nieuwe ŠKODA OCTAVIA COMBI de ruimste auto in zijn klasse. Hij heeft een maximale laadruimte van 1.740 liter. Daarnaast heb je voor én achterin heel veel beenruimte. Comfortabel rijden dus.

Adaptieve snelheidsregelaar

Tal van moderne rij-assistenten maken elke rit in de nieuwe OCTAVIA COMBI extra veilig. Ze helpen je snel te reageren op alles wat de weg voor je in petto heeft. Zo zorgt de adaptieve snelheidsregelaar bijvoorbeeld voor voldoende afstand op je voorganger als je Cruise Control hebt ingeschakeld.

SMARTLINK+

ŠKODA Smartlink+

Met SmartLink+ (het connectiviteitspakket van ŠKODA, dat MirrorLink®, Apple CarPlay en Android Auto ondersteunt) kan je onderweg veilig telefoneren via het infotainmentsysteem.

MIJN ŠKODA APP

ŠKODA app

Met deze app heb je alle informatie over je OCTAVIA COMBI bij de hand. Zie op afstand of je ŠKODA op slot staat, of de handrem is aangetrokken en wanneer je moet tanken. Je kunt nu ook parkeren met de Mijn ŠKODA App, zo betaal je nooit te veel.

ONLINE VERKEERSINFORMATIE

ŠKODA verkeersinformatie

Bereik je bestemming gemakkelijk met de actuele verkeersinformatie, zodat je elke keer je bestemming vindt en de slimste weg kiest. Waar je ook naar toe gaat, je komt er eenvoudig en snel.

ŠKODA OCTAVIA COMBI
ŠKODA OCTAVIA COMBI

Ontdek de nieuwe features van het interieur

Uitvoeringen ŠKODA Octavia Combi

Active

Comfortabel in ruimte

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf  24.890 private lease  415 p/m

Ambition

Populaire allrounder

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf  25.690

Style

Smaakvol in uitrusting

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf  31.790

Ambition Business

Zakelijke ambitie

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf  26.290 private lease  451 p/m

Style Business

Stijlvolle luxe

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf  29.490 private lease  486 p/m

Clever Edition*

Slim en krachtig uitgerust

SKODA Octavia Combi

*Alleen uit voorraad leverbaar

Vanaf  32.189

Sport Business

Topsporter van de zaak

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf  28.290

Toch liever de hatchback?

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA COMBI is met hetzelfde gemak en comfort ook beschikbaar als hatchback..

ŠKODA OCTAVIA

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de ŠKODA Octavia Combi bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

De ŠKODA Octavia Combi kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

Ik heb interesse in de ŠKODA Octavia Combi

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.