ŠKODA Citigo: veilig door de stad.

Vanaf € 11.640 of € 229,-* p/m rijd je de ŠKODA Citigo

Een echte stadskampioen, deze stijlvolle en compacte ŠKODA Citigo. Want zo wendbaar als-ie is, hij is ook veelzijdig en verrassend ruim. Kijk maar eens naar zijn binnenruimte en alle bagage- en opbergmogelijkheden. Hij is met 5 sterren in de Euro-NCAP crashtest de veiligste auto innzijnn klasse. En u kunt kiezen uit verschillende zuinige motoren vanaf 44kW (60pk). Motoren die dankzij nieuwe technologieën niet alleen weinig geluid maar ook minder CO2-uitstoot produceren.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden

Uw persoonlijke ŠKODA Citigo

Geen Citigo is hetzelfde. Dat komt doordat u hem op allerlei manieren zelf kunt samenstellen, van kleuren tot accessoires. Bovendien zijn er wel acht uitvoeringen: van de aantrekkelijke Easy tot de stoere Expedition. Zodat u uiteindelijk een unieke Citigo krijgt, die van voor- tot achterbumper bij u past!

De ŠKODA Citigo: met afstand de veiligste

Als veiligheid érgens een must is, dan is het wel in het drukke en hectische stadsverkeer. De Citigo beschikt dan ook over een hoogstaand veiligheidssysteem. Met naast alle standaard veiligheid (waaronder hoofd- en zijairbags) een aantal innovatieve voorzieningen, zoals het City Safe Drive-systeem (dat via sensoren botsingen bij lage snelheden voorkomt).

ŠKODA Citigo

Volop overzicht in de ŠKODA Citigo

Met het Move & Fun systeem heeft u navigatie, radio en een boordcomputer in één. En u kunt er ook nog handsfree mee bellen. Dat communiceert wel zo veilig, terwijl u uw aandacht gewoon bij het verkeer kunt houden. Over overzicht gesproken: ook het smaakvol verlichte instrumentenpaneel en de slimme multimedia-houder voor iPad of telefoon dragen een belangrijk steentje bij. Maar zien is geloven. Dus als u deze slimme stadsauto zelf wilt ervaren, bel ons dan gewoon even voor een vrijblijvende afspraak.

Motoren en milieu

ŠKODA Citigo

Minder is meer

Nieuwe technologieën in de Citigo garanderen minder CO2-uitstoot en meer plezier achter het stuur. De zuinige motor heeft een aangenaam laag volumeniveau, erg prettig in de vaak luidruchtige stad. Je kunt kiezen uit 44kW (60pk) of 55kW (75pk), ook met CNG-motor 50kW (68pk).

Veiligheid

ŠKODA Citigo

Nr. 1 in actieve veiligheid

Juist de stad met al dat stop-and-go verkeer en de vele drukke situaties vereist een auto met een vergaand veiligheidssysteem. De Citigo beschermt jou en je passagiers met nieuwe technologieën, naast de standaard essentiële voorzieningen. Volgens de Euro-NCAP (5-sterren) is het de beste auto in z’n klasse qua veiligheid.

Uitvoeringen ŠKODA Citigo

Citigo Active

Ideale stadsauto

ŠKODA Citigo

Vanaf  11.640 private lease  229 p/m

Citigo Ambition

Pienter formaat

ŠKODA Citigo

Vanaf  12.640 private lease  239 p/m

Citigo Style

Compleet in elk detail

ŠKODA Citigo

Vanaf  13.540 private lease  249 p/m

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de ŠKODA Citigo bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

De ŠKODA Citigo kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

Ik heb interesse in de ŠKODA Citigo

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.