ŠKODA Fabia Combi: wát een ruimtefeest!

Vanaf € 16.890 of € 341,-* p/m rijd je de ŠKODA Fabia Combi

Achter de compacte buitenafmetingen van de nieuwe ŠKODA Fabia Combi gaat een zee van ruimte schuil. Voorin, achterin én in de bagageruimte: er is plek genoeg voor alles en iedereen. Daarnaast beschikt deze aantrekkelijke gezinsauto over nieuwe motoren die hun werk even krachtig als zuinig doen. Verder is hij voorzien van slimme en innovatieve oplossingen voor comfort, veiligheid en infotainment.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden

Zóveel ruimte in de ŠKODA Fabia Combi

Ruimte is het toverwoord voor de ŠKODA Fabia Combi, zowel voor de inzittenden als de bagage. Met 530 liter heeft hij zelfs de grootste bagageruimte in zijn klasse, die u nog kunt uitbreiden naar 1.395 liter als u de achterbank neerklapt. De lage laaddrempel van slechts 61 cm, de laadbreedte van ruim een meter en de achterklep die tot 1,90 m hoog opent, maken in- en uitladen extra makkelijk. Het panoramadak geeft u nog eens een extra gevoel van vrijheid.

De ŠKODA Fabia Combi: zuinige kracht

De geheel nieuwe benzine-en dieselmotoren (variërend van 55-81 kW) staan voor soepele rijprestaties en een opmerkelijk laag verbruik. Ze zijn ook allemaal te leveren met 20% bijtelling.

ŠKODA Fabia Combi

Creëer uw eigen ŠKODA Fabia Combi

Het interieur van de nieuwe ŠKODA Fabia Combi wordt gekenmerkt door het gebruik van prachtige materialen en een perfecte afwerking. Daarbij kunt u hem geheel persoonlijk samenstellen, van uitgesproken stoer tot ingetogen stijlvol en alles ertussenin. Stapt u in de Active? Dan krijgt u standaard onder meer zes airbags, elektrisch bedienbare en verwarmbare spiegels en de Radio Blues. Nog rijker uitgerust is de Ambition, met onder meer cruise control, airco en Front Assistant. En de Style is zelfs voorzien van lichtmetalen velgen en een surround sound system.

De ŠKODA Fabia Combi: niets is veiliger

Zes airbags, zeven veiligheidsassistenten en extra verstevigd raamwerk: dat zijn nog maar enkele van de vele voorzieningen die u en uw passagiers beschermen. Geen wonder dat de nieuwe ŠKODA Fabia Combi in de jongste Euro NCAP crashtests zó hoog scoorde dat hij werd uitgeroepen tot de veiligste compacte auto.

Sterk én zuinig:

skoda fabia combi motor

dát is de kracht van nieuwe motoren.

De Fabia Combi is er met compleet nieuwe benzine- en dieselmotoren. Hun vermogens variëren van 55-81 kW, goed voor maximaal rijplezier, maar dan wel in combinatie met zeer lage verbruikscijfers. Alle beschikbare motoren voor de Fabia Combi zijn zelfs leverbaar met 20% bijtelling. o.

Het interieur:

skoda fabia interieur

heel persoonlijk

Het exterieur van de Fabia trekt alle aandacht, maar ook het interieur steelt de show. Jij bent de ontwerper en je hebt alle keus om het geheel naar jouw smaak in te richten. Zo wordt het interieur heel persoonlijk.

ŠKODA Fabia Combi
ŠKODA Fabia Combi

Bekijk de TV commercial van de Fabia Combi

Uitvoeringen ŠKODA Fabia Combi

Active

Stoere basis

ŠKODA Fabia Combi

Vanaf  16.890 private lease  259 p/m

Ambition

Comfortabel op weg

ŠKODA Fabia Combi

Vanaf  18.990 

Private Lease v.a.  341 p/m

Clever

Sportieve inborst

ŠKODA Fabia Combi

Vanaf  18.590

Private Lease v.a.  345 p/m

Monte Carlo

Sportiviteit en ruimte

SKODA Fabia Combi

Vanaf  19.929 

Style

Een klasse rijker

ŠKODA Fabia Combi

Vanaf  20.590

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de ŠKODA Fabia Combi bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

De ŠKODA Fabia Combi kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

Ik heb interesse in de ŠKODA Fabia Combi

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.