Vanaf € 20.990 of € 299,-* p/m rijd je de ŠKODA Rapid Spaceback

Als het om ruimte gaat, heeft ŠKODA een naam hoog te houden. Dat geldt zeker voor de stijlvol vormgegeven Rapid Spaceback – een ideale hatchback, omdat u hem net zo goed zakelijk als privé kunt rijden. Hij combineert namelijk moeiteloos eigenschappen van een zakenauto met die van een multifunctionele gezinsauto. Sterke pluspunten zijn onder meer het voortreffelijke onderstel en een overzichtelijk dashboard met boordcomputer en MultiDot Display. Maar eigenlijk kent de ŠKODA Rapid Spaceback alléén maar pluspunten. Aan keuzemogelijkheden dan ook geen gebrek, want er zijn maar liefst 7 uitvoeringen, van de dynamische Active tot de voorname Elegance Business Line.

Ik ben geïnteresseerd

De ŠKODA Rapid Spaceback volgens uzelf

U kunt de ŠKODA Rapid Spaceback vergaand modelleren naar uw eigen smaak. Sportief? Comfortabel? Iets er tussenin? U mag het zeggen. Kies uw favoriete kleuren en (soms optionele) accessoires, zoals dakdragers of een afneembare trekhaak om bijvoorbeeld fietsen makkelijk te vervoeren. Creëer extra vrijheid met het enorme glazen panoramadak. En bepaal zelf welke van de efficiënte viercilinder benzine- en dieselmotoren het beste bij uw rijstijl past. Goed voor uw portemonee en het milieu zijn ze allemaal, mede dankzij hun lage brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Overal veilig in de ŠKODA Rapid Spaceback

De ŠKODA Rapid Spaceback is helemaal ingericht op uw veiligheid met een uitgebreid veiligheidssysteem. Zo heeft hij standaard onder meer ESC (Electronic Stability Control) inclusief ABS en 6 airbags, waaronder 2 grote airbags voorin. Bij een botsing houden gordelspanners u en uw voorpassagier stevig op de juiste plaats. En vervoert u kleine kinderen van 9-18 kg? Dan kunt u eenvoudig het veilige, verstelbare Isofix Duo Plus Top Tether kinderzitje bevestigen. Doet u dat op de voorstoel, dan kunt u de passagiersairbag uitschakelen.

 

Zuinige TDI- en TSI-motoren

Onze efficiënte motoren garanderen je minder brandstofverbruik, groter bereik, slimme energieterugwinning, lagere kosten én minder CO2-uitstoot.

Koop de ŠKODA Rapid Spaceback bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen. De ŠKODA Rapid Spaceback kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.