De ŠKODA Superb Combi: flexibele representativiteit

Vanaf € 37.290 rijd je de ŠKODA Superb Combi

Wat een uitstraling en wat een klasse! Met de ŠKODA Superb Combi kiest u voor een fraaie combinatie van design, stijl, comfort en efficiënte motoren. Plus de spreekwoordelijke Skoda-ruimte voor passagiers én bagage. Dit maakt hem niet alleen ideaal voor zakelijk gebruik, maar u kunt er ook privé in alle opzichten mee uit de voeten. Hobby’s, vakanties, familiebezoek: u zegt het maar, de ŠKODA Superb Combi is er op voorbereid.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden

De ŠKODA Superb Combi: veiligheid in optima forma

Veiligheid heeft bij ŠKODA altijd topprioriteit. De Superb Combi zit dan ook vol geavanceerde veiligheidssystemen. Neem de perfecte samenwerking tussen de grote airbags en de gordels: bij een botsing treden de bags in werking en worden meteen de gordels aangespannen. Als u wilt, krijgt uw Superb Combi wel 9 airbags.

De mooiste multimedia in uw ŠKODA Superb Combi

Alle multimediamogelijkheden van het Columbus navigatiesysteem worden aangestuurd via het kleuren touchscreen. Van routeplanning tot het bekijken van tv -beelden. U kunt zelfs smartphones en tablets aan het systeem koppelen, om ze vervolgens te bedienen via het multifunctionele stuurwiel. En uw favoriete muziek? Die klinkt dankzij het Sound System met 10-kanaals versterker en tien speakers alsof het ‘live’ is.

ŠKODA Superb Combi

De ŠKODA Superb Combi: Simply Clever

Uiteraard staat het comfort in de Superb Combi op een zeer hoog niveau. Dat blijkt vaak uit even simpele als slimme oplossingen. Zo zijn er speciale opbergvakken in de achterportieren voor uw paraplu (dan houdt u het interieur droog) en de rolafdekking van de bagageruimte werkt getrapt. Het is misschien een detail, maar toch…

ŠKODA Superb Combi
ŠKODA Superb Combi

De Superb Combi.

Uitvoeringen ŠKODA Superb Combi

Ambition Business

Ontstijgt zijn klasse

SKODA Superb Combi

Vanaf  35.290

Style Business

Premium in stijl en comfort

SKODA Superb Combi

Vanaf  38.940

Sportline Business

Sportieve luxe

SKODA Superb Combi

Vanaf  40.290

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de ŠKODA Superb Combi bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

De ŠKODA Superb Combi kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

Ik heb interesse in de ŠKODA Superb Combi

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.