ŠKODA Superb: een andere kijk op zakendoen

Vanaf € 35.790 rijd je de ŠKODA Superb

De uitstraling van de nieuwste ŠKODA Superb is degelijk, dynamisch en beschaafd. Precies wat u van een superieure zakenauto mag verwachten. Degelijk, omdat zijn voorname trekken betrouwbaarheid verraden. Dynamisch, omdat zijn voorzijde met scherp gesneden contouren ingehouden kracht doen vermoeden. En beschaafd, omdat hij in zijn belijning een en al allure ademt. Het is dan ook moeilijk te zeggen hoe deze nieuwkomer zich het beste laat karakteriseren. Als luxe limousine? Als stijlicoon? Als ruimtewonder? U hoeft geen keuze te maken, want de nieuwe ŠKODA Superb is het allemaal.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

ŠKODA Superb

ŠKODA Superb

Combi 1.4 TSI 150PK Ambition Business
 • Tech Pakket
 • DAB+
 • 17 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 37.950,-
ŠKODA Superb

ŠKODA Superb

Combi 1.5 TSI 150PK ACT Ambition Business
 • Tech pakket
 • Panoramadak
 • 17 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 38.384,-
ŠKODA Superb

ŠKODA Superb

Combi 1.6 TDI 120PK DSG Ambition Business
 • Fiscale Herwaardering € 1.500,00!
 • Parkeersensoren voor en achter
 • DAB+
 • 17 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 38.700,-
ŠKODA Superb

ŠKODA Superb

1.4 TSI 150 PK DSG Ambition Business Fiscale prijsverlaging € 1500,00!
 • Panoramadak
 • Navi
 • Sunset
 • 17 inch Lichtmetalen velgen
Prijs € 39.190,-

Het ŠKODA Superb design

Het design van de nieuwe ŠKODA Superb verraadt de meesterhand van een topontwerper. Een ware stilist die voor ŠKODA de nieuwe designtaal Vision-C creëerde – om die vervolgens direct toe te passen op de Superb. Zijn naam: Jozef Kabaň. Precies, dezelfde die ook voor Bugatti en Audi de lijnen op de tekentafel heeft uitgezet.

De ŠKODA Superb: kan het veiliger?

De veiligste ŠKODA ooit, zo mogen we de nieuwe Superb wel noemen. U kunt het zo gek niet bedenken of er is aan gedacht. Van multiple airbags en vermoeidheidsdetectie tot stabiliteitscontrole en een multicollision-remsysteem. Plus een hele range innovatieve veiligheidsassistenten. Ook qua prestaties is de ŠKODA Superb overigens een genoegen op zich, mede dankzij zijn imposante techniek. We noemen de ACT-technologie die zorgt voor een laag verbruik (4,8l/100km), de nieuwste 4×4-techniek, de DSG-transmissie en het start-stop-systeem.

De ŠKODA Superb: uw werkruimte op wielen

De nieuwe ŠKODA Superb is uiteraard bedoeld om u comfortabel en veilig in te verplaatsen. Van afspraak naar afspraak, van werk naar huis. Alles is er dus op gericht om het rijden zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt automatische inparkeren, de achterklep openen met een voetbeweging en nog veel meer. Maar soms wilt u onderweg ook rustig kunnen werken en nadenken. Daar hebben we met het interieur volledig rekening mee gehouden. Subtiele verlichting en geventileerde stoelen zorgen voor een aangename werkomgeving. Net als de airconditioning met drie klimaatzones, want comfort is nu eenmaal heel persoonlijk.

ŠKODA Superb
ŠKODA Superb
ŠKODA Superb

Bekijk de reviews van de Superb.

Uitvoeringen ŠKODA Superb

Ambition

Ambities in comfort

SKODA Superb

Vanaf € 33.790

Style

Stijlicoon

SKODA Superb

Vanaf  37.460

Ambition Business

Ontstijgt zijn klasse

SKODA Superb

Vanaf  35.790

Style Business

Premium in stijl en comfort

SKODA Superb

Vanaf  37.290

Private Lease v.a.  599 p/m

Sportline Business

Sportieve luxe

SKODA Superb

Vanaf  38.790

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de ŠKODA Superb bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

De ŠKODA Superb kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

Ik heb interesse in de ŠKODA Superb

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.