Over ŠKODA

Actuele klantinformatie over ŠKODA dieselmotoren:

over ŠKODA, nieuws, actueel

Pon Mobiel, onderdeel van Pon’s Automobielhandel, importeert sinds 1992 het Tsjechische automerk ŠKODA. Mede dankzij het steeds bredere (en duurzame) modellenprogramma maakt ŠKODA in Nederland een spectaculaire groei door. Pon Mobiel initieert een veelvoud aan activiteiten namens ŠKODA, dat in Nederland kan rekenen op een steeds groter wordende groep ŠKODA-rijders. De vele groene, energiezuinige modellen – extra vriendelijk geprijsd door de Nederlandse belastingdienst – dragen aantoonbaar bij aan ŠKODA’s stijgende marktaandeel.

over ŠKODA

Kwaliteit

ŠKODA is sinds 1991 onderdeel van Volkswagen AG: de modellen maken dan ook gebruik van de laatste Volkswagen-technieken. In combinatie met ŠKODA’s betrouwbare en innoverende design, de slimme prijs-kwaliteit verhouding en de brandstof besparende toepassingen, zijn ŠKODA-modellen voor steeds meer consumenten een keuze om met recht trots op te zijn.

ŠKODA is momenteel in 100 landen vertegenwoordigd. De modellen worden gebouwd in moderne fabrieken in thuisland Tsjechië, Oekraïne, India, Bosnië-Herzegovina, Kazachstan, Rusland en China.

over ŠKODA

Duurzaam

Het echt groene alternatief! Rijden op het steeds populairder wordende aardgas c.q. CNG (Compressed Natural Gas) betekent: rijden in een zéér milieuvriendelijke en zuinige auto. Daarom heeft ŠKODA de Citigo CNG Greentech, zowel als 3- en 5-deurs uitvoering.

Zuinige motoren, minder CO2
Ons groene antwoord heeft specifiek vorm gekregen in onze (betaalbare) high-tech Greenline-modellen. Optimale duurzaamheid, zonder compromissen. Ervaar onder meer efficiënter brandstofverbruik door een intelligent start/stop-systeem, met als gevolg een CO2-zuinige personenauto. Ondertussen geniet je van betrouwbaar design dat iedere dag weer verrast.

over ŠKODA

Innovatie

Om aan de toenemende vraag naar de diverse modellen van Škoda te kunnen blijven voldoen, optimaliseren we waar mogelijk onze productieprocessen. Recent is daarom een nieuwe, hypermoderne productielijn in gebruik genomen, die nog sneller de voorassen levert voor de Škoda Superb, Škoda Superb Combi, Škoda Yeti, Škoda Octavia en Škoda Octavia Combi. Vanaf de tweede helft van 2011 zal ook de productie van de achterassen voor deze modellen in een nieuwe, snellere productielijn plaatsvinden. Efficiënt de beste auto’s maken, dat is ons doel.

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met de Vallei Auto Groep nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Bedrijfsinformatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail.