ŠKODA private lease.

Private lease een ŠKODA vanaf € 229,- p.m.*

ŠKODA private lease via Vallei Auto Groep. Dat betekent een keuze voor rijden zonder zorgen. Rijden, terwijl wij alles van uw private lease ŠKODA regelen. Rijden, met een ŠKODA private lease auto naar uw keuze, waarbij u zelf alleen de brandstof en een maandelijks bedrag betaalt. Het onderhoud, eventuele reparaties, het vervangen van banden, hulp bij pech en wegenbelasting wordt allemaal via Vallei Autolease voor u geregeld. Uw private lease auto is daarbij uiteraard allrisk verzekerd en bij het aflopen van het contract kunt u vervolgens weer een nieuwe private lease ŠKODA (of een ander merk) kiezen. Het is vervolgens ook mogelijk om de auto volledig over te nemen.

vinkjeHeldere voorwaarden

vinkjePrecies zoals jij het wilt

vinkjeGeen zorgen

vinkjeGoed verzekerd

✔ Gemakkelijk

Echt alles is inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof

✔ Betrouwbaar

Verantwoord en vertrouwd met het Private Lease Keurmerk

✔ Zekerheid

Een vast maandbedrag zonder onverwachte kosten

ŠKODA private lease met een ruim aanbod aan modellen

ŠKODA private lease betekent bij Vallei Autolease dat u kunt kiezen uit een groot aantal modellen. Voor uw private lease auto kunt u bijvoorbeeld gaan voor de private lease ŠKODA Citigo. U kunt echter ook gaan voor een private lease ŠKODA Fabia Combi, of een private lease ŠKODA KAROQ. Uw keuze wordt natuurlijk bepaald door de eisen die u aan uw lease auto wenst te stellen. Bent u op zoek naar een comfortabele stad-auto dan is de Fabia een goede keuze. Een auto die bij ons zowel in 3-deurs als 5-deurs uitvoering beschikbaar is. Wanneer u een auto met hoge instap zoekt, is de ŠKODA KAROQ een ideale keuze. Vallei Autolease kan u diverse opties bieden.

ŠKODA Citigo

Vanaf € 229,- per maand.

vinkjeIdeale stadsauto

vinkjeCompact van buiten

vinkjeRuim van binnen

Skoda citigo

ŠKODA Fabia

vanaf € 239,- per maand

vinkjeKrachtige looks

vinkjeFrisse design elementen

vinkjeFlexibele laadruimte

Skoda Fabia hatchback

ŠKODA Fabia Combi

Vanaf € 249,- per maand

vinkjeGeavanceerde technologie

vinkjeMeer flexibiliteit en ruimte

vinkjeKrachtige looks

Skoda Fabia combi

ŠKODA KAROQ

vanaf € 499,- per maand

vinkjeDe nieuwe SUV

vinkjeEen bron van rust en comfort

vinkjeAvontuurlijk design

SKODA Karoq

ŠKODA private lease met ons simpele stappenplan

Het stappenplan dat wij voor u hebben opgesteld leidt u eenvoudig door de private lease aanvraag heen. U kiest uw favoriete private lease auto en past het vooropgestelde leasecontract aan. U kunt daarna de uitvoering van uw private lease ŠKODA nog aanpassen en tenslotte vraagt u een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met u in contact, zodat u spoedig over uw leaseauto kunt beschikken. Voor vragen of hulp kunt u ons bereiken op 0318 – 509 996 of via het contactformulier. Geniet nu van uw private lease auto!

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Ik heb interesse in ŠKODA private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.