ŠKODA Citigo private lease

ŠKODA Citigo private lease – Deze auto is de kleinste in de lijn van ŠKODA en is dan ook puur bedoeld voor in de stad. Het zal met de private lease ŠKODA Citigo dan ook geen probleem zijn om een parkeerplek te vinden. De dichtbebouwde steden als Utrecht, Den-Haag of Amsterdam zijn de plekken waar deze auto floreert. De Citigo maakt het u namelijk supermakkelijk om te navigeren door wat wel de ‘urban jungle’ wordt genoemd. Met deze auto komt u overal! Bij Vallei Auto Groep wordt de ŠKODA Citigo via private lease daarnaast aangeboden met vele mooie extra’s. Extra’s als een regensensor, getint glas, Traction Control, ABS, airbags en meer. De keuze is dus snel gemaakt.

ŠKODA Citigo private lease – Vallei Auto Groep verzorgt het gehele pakket

Op het moment dat u gaat voor de ŠKODA Citigo private lease van Vallei Auto Groep kunt u ervan verzekerd zijn dat u onbezorgd zult rijden. U dient namelijk alleen de maandelijkse premie te betalen en de brandstof, terwijl wij de rest verzorgen. De ŠKODA private lease auto leveren we namelijk kosteloos bij u af en wanneer dat nodig is halen wij hem ook weer op. Dit kan in gevallen van schade, of onderhoud. De reparaties die daaruit volgen nemen zitten in het pakket. U staat dus nooit voor onverwachte kosten. Het spreekt dus voor zich dat opteren voor onze private lease ŠKODA Citigo een zorgeloze keuze is.

Ons stappenplan leidt u snel naar uw ŠKODA Citigo private lease auto

Wanneer u klikt op ons stappenplan, dan leiden wij u snel naar uw eigen private lease ŠKODA Citigo. De eerste stap is het selecteren van de Citigo, vervolgens bepaalt u het aantal kilometers dat u jaarlijks denkt te rijden en hoeveel jaar u de auto wenst te leasen. De laatste stap is het selecteren van de kleur van uw Citigo en de aanvullende opties. Wanneer dit korte proces is afgerond klikt u op bevestigen en u ontvangt dan van ons een offerte. Vragen over de Citigo of private lease bij Vallei Auto Groep kunt u stellen via het info@valleiautogroep.nl of telefonisch op 0318 – 509 996. We kijken ernaar uit van u te horen!

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in ŠKODA Citigo private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.