ŠKODA Fabia Combi private lease

ŠKODA Fabia Combi private lease is een keuze voor comfort. Dat auto rijdt zeer soepel en biedt u veel ruimte. De private lease ŠKODA Fabia Combi van Vallei Auto Groep is namelijk van alle markten thuis. Deze lease auto is handig bij zakelijk gebruik, maar ook als familieauto. Zo is rijden met vijf personen absoluut geen probleem en zult u uitkijken naar de volgende autorit. Deze privé lease auto staat altijd voor u klaar en zal u nooit teleurstellen. De keuze is dus snel gemaakt.

vinkjeEen slimme keuze

vinkjeHeldere voorwaarden

vinkjeInclusief onderhoud bij Vallei Auto Groep

vinkjeGoed verzekerd

ŠKODA Fabia Combi private lease? Ga dan voor Vallei Auto Groep

Uw ŠKODA Fabia Combi private lease auto haalt u bij Vallei Auto Groep. Wij leveren immers de beste service en de beste deal. U betaalt bij ons alleen een maandelijks tarief en tankt de auto zelf af. De rest regelen wij. Pech, schade, of reparaties? Die nemen wij voor onze rekening. In deze gevallen neemt u simpelweg contact met ons op en wij verzorgen de rest. Dit betekent dus ook dat wij de auto zonder extra kosten afleveren en ophalen. De verzekeringen (allrisk en inzittenden) zijn tevens geregeld via de maandelijkse prijs. Mocht u uw private lease ŠKODA Fabia Combi langer moeten missen wegens reparaties, dan krijgt u na 72 uur automatisch een andere auto van ons. Dit kan tegen een kleine meerprijs zelfs omlaag worden gebracht naar 24 uur.

De nieuwe ŠKODA Fabia Combi

De nieuwe ŠKODA Fabia Combi is uitgerust met handige features die het dagelijks gebruik van de auto nog aangenamer maken.

In bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kunt u gemakkelijk spulletjes opruimen die u graag binnen handbereik houdt. Verder wordt de kofferbak verlicht door een uitneembare verlichting, dus ergens ander licht nodig? Neem eenvoudig uit de houder en schijn bij.

En bent u uw paraplu vergeten terwijl het begint te regenen? Geen zorgen, onder de bijrijdersstoel van de Fabia Combi is een speciale parapluhouder geplaatst. Mocht u daarnaast een hekel hebben aan rondvliegende parkeertickets; ook dat is opgelost. Door een eenvoudige parkeerkaart houden op de voorruit voorkomt u rommel en is de ticket goed zichtbaar.

Ook in de winter biedt de nieuwe Fabia Combi hulp; elke Fabia heeft standaard een ijskrabber in het klepje van de brandstoftank. Wordt niet meer verrast door onaangenaam bevroren ruiten.

SKODA Fabia combi private lease

Via ons stappenplan naar uw eigen private lease ŠKODA Fabia Combi

Bij Vallei Auto Groep zien wij graag dat u snel van uw lease auto gebruik kunt maken. Wij hebben daarom een simpel stappenplan voor u opgezet en deze begint uiteraard met de keuze voor de Fabia Combi. U kunt vervolgens het leasecontract bekijken en naar wens aanpassen. Tenslotte bepaalt u de uitvoering van deze lease auto en kiest u de extra opties die u graag wilt hebben. Wanneer u alles heeft bevestigd sturen wij u digitaal een offerte op. Eventuele vragen kunt u stellen via ons contactformulier, of via ons telefoonnummer 0318 – 509 996. Uw auto leasen doet u bij Vallei Auto Groep.

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in ŠKODA Fabia Combi private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.