ŠKODA Fabia private lease

ŠKODA Fabia private lease – De Fabia gaat uit van het onderstel van de Volkswagen Polo en is technisch dan ook verwant aan deze auto. Kiezen voor de private lease van een ŠKODA Fabia is dan ook een vertrouwde keuze. De 5-deurs hatchback is een allround auto, die zowel op de snelweg als in de stad zijn mannetje staat. Onze ŠKODA Fabia private lease auto verbruikt slechts 4.3 liter per 100 kilometer en is daarmee een zeer zuinige auto, terwijl het interieur ook nog eens ruim is opgezet. U kunt deze auto daardoor zeer goed als gezinsauto inzetten, maar de Fabia werkt ook uitstekend wanneer er lange afstanden moeten worden afgelegd. Eigenlijk kunt u er dus alle kanten mee op.

ŠKODA Fabia private lease – Een weldoordachte keuze

De ŠKODA Fabia via private lease rijden is een verstandige keuze, omdat u eigenlijk alle zorgen aan ons overdraagt. U maakt aan ons maandelijks een bedrag over, tankt de auto af en rijdt. Mocht er iets kapotgaan aan uw private lease ŠKODA Fabia dan repareren wij de auto kosteloos. Dit geldt ook voor standaardonderhoud en keuringen. Rijdt u de ŠKODA Fabia via private lease bij Vallei Auto Groep, dan is deze automatisch ook allriskverzekerd en zijn ook de inzittenden verzekerd. Wanneer u de auto wegens reparaties langer dan 72 uur kwijt bent, leveren wij u tevens vervangend vervoer. Dit kan tegen een kleine meerprijs zelfs worden teruggebracht naar 24 uur.

ŠKODA Fabia private lease aanvragen met ons stappenplan

Het aantal stappen richting uw private lease ŠKODA Fabia hebben wij met ons stappenplan zo klein mogelijk gemaakt. In 3 stappen heeft u nu deze auto aangevraagd. Dit begint met de selectie van de ŠKODA Fabia. U past vervolgens het leasecontract aan, waarbij u aangeeft hoelang u de auto wilt leasen en hoeveel kilometers u wenst te rijden. De derde en laatste stap bestaat uit de keuze van de uitvoering en opties van de Fabia, waarna u bevestigt. U ontvangt vervolgens een offerte van ons. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten door te bellen naar 0318 – 509 996, of het contactformulier in te vullen. Vallei Auto Groep staat voor u klaar!

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in ŠKODA Fabia private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.