ŠKODA Karoq private lease

ŠKODA Karoq private lease is nu mogelijk bij Vallei Auto Groep. Deze compacte SUV is pas in 2017 uitgebracht en dus hagelnieuw. Dat ziet u en dat voelt u! Deze ŠKODA auto is ziet er namelijk zeer strak, maar toch ook zeer elegant uit. Zakelijk rijden is dan ook een genot met deze auto, waar u alles bij de hand heeft. De Karoq is de vervanger van de Yeti en is daardoor ook een goede familieauto. Perfect voor een groot gezin en ideaal voor weekendjes weg, of een trip langs de sportvelden van het land. Een ŠKODA Karog lease auto is dus een zekere keuze, richting een vertrouwde toekomst.

vinkjeEen slimme keuze

vinkjeHeldere voorwaarden

vinkjeInclusief onderhoud bij Vallei Auto Groep

vinkjeGoed verzekerd

Via Vallei Auto Groep uw ŠKODA Karoq private lease auto rijden

ŠKODA Karoq private lease doet u via Vallei Auto Groep, want bij ons is leasen makkelijk en betaalbaar. Dit doen wij door alle zorgen van het rijden bij u weg te halen. U betaalt een maandelijkse tarief en hoeft zich voor de rest alleen druk te maken over het tanken. De ŠKODA Karoq lease auto is namelijk standaard allrisk- en voor inzittenden verzekerd. Wanneer het nodig is wordt de auto tevens gratis door ons gerepareerd. Onderhoud, pech en schade zijn dus geen probleem meer. Mochten de reparaties onverhoopt langer duren dan verwacht, dan krijgt u van ons na 72 uur automatisch een vervangen de auto. Als u dat wilt, is dit tegen een kleine prijs zelfs nog te verkorten naar 24 uur.

Uw ŠKODA Karoq samenstellen bij Vallei Auto Groep

Het is er bij ons aan gelegen dat wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ons stappenplan is daaruit voortgekomen, want het leidt u heel eenvoudig door het gehele aanvraagproces heen. U start met het selecteren van de Karoq en gaat vervolgens door naar het instellen van het leasecontract. Als laatste kunt u de uitvoering van de Karoq kiezen. Wilt u graag advies bij dit proces, of ons er een vraag over stellen? Dan belt u naar 0318 – 509 996, of vult u ons contactformulier in. Wij zullen u dan snel verder helpen.

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in ŠKODA Karoq private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.