SKODA private lease

ŠKODA private lease weken

Nu bij Vallei Auto Groep: rijd nu direct weg in een ŠKODA. U rijdt al vanaf € 219,- p/m. * in een ŠKODA Citigo! Bekijk hieronder de modellen.

Fabia Hatchback

Een compacte hatchback met karakter, dankzij strakke lijnen en sportieve accenten. Vol innovaties en geavanceerde rijassistenten. Met het comfort en de Simply Clever features die je van ŠKODA mag verwachten. De FABIA geeft je de ruimte.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 229 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Fabia Hatchback op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Fabia? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf €  249 voor € 229* P.MND.

Toch een ander model? Bekijk ze hieronder.

SKODA private lease

Citigo

Helemaal in zijn element in smalle straatjes en druk stadsverkeer. Compact van buiten, ruim van binnen. Inclusief de moderne looks die je van een stadsauto van dit kaliber mag verwachten.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 219 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Citigo op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Citigo? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 219* P.MND.

Fabia combi

Een multitalent in alle opzichten, beter is de ŠKODA FABIA COMBI niet samen te vatten. Compact en wendbaar van buiten, riant van binnen en geavanceerd in technologie.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 229 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Fabia Combi op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Fabia Combi? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 259 € 229* P.MND.

Rapid Spaceback

De ŠKODA RAPID SPACEBACK is zonder enige twijfel een meer dan bijzondere verschijning. Hij weet de ruimte van een combi op doordachte wijze te verpakken in het format van een hatchback. Die unieke combinatie én het enorme, contrasterende panoramische glazen dak maken hem tot een rasechte blikvanger.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 329 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Rapid Spaceback op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Rapid Spaceback? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 349 voor € 329* P.MND.

Octavia

Vorm ontmoet functie in de OCTAVIA. ŠKODA’s bestseller staat synoniem voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Die mix maakt de OCTAVIA tot een populaire keuze. Bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren met gevoel voor stijl.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 399* p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Octavia op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Octavia? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 399* P.MND.

Octavia combi

Hij is de ruimste in zijn klasse, en bewijst dat ruimte en design perfect samengaan. Het langgerekte design maakt de OCTAVIA COMBI tot een stijlvolle verschijning. Zakelijk verantwoord tijdens de werkweek, slim en flexibel voor weekenden en vakanties met het gezin.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 409 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Octavia Combi op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Octavia Combi? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 409* P.MND.

SKODA Karoq

Karoq

In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV je biedt.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 469 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Karoq Ambition op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze ŠKODA Karoq? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 469* P.MND.

SKODA Superb

Superb Hatchback

Hoe treffend kan een naam zijn! Met de ŠKODA SUPERB geef je zowel zakelijk als privé een duidelijk statement af: ik ben succesvol! De SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 449 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Superb Hatchback op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Superb Hatchback? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 449* P.MND.

SKODA business modellen

Superb combi

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de ŠKODA SUPERB COMBI. Zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privé een super combi.

Private Lease aanbieding!

V.a. € 449 * p. mnd.

Deze prijs is gebaseerd op een ŠKODA Superb Combi op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar. Interesse in deze Superb Combi? Vraag dan een offerte aan.

Vanaf € 449* P.MND.

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Volkswagen is als trotse aanbieder van private lease uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons altijd aan de Algemene voorwaarden met duidelijke, eerlijke spelregels. Je kunt dus altijd met een gerust hart kiezen voor een auto abonnement via Volkswagen Private Lease.

Direct offerte aanvragen

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* ŠKODA Private Lease-contract wordt onder het Keurmerk Private Lease aangebodene. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease (full service operationele) lease op basis van 48 maanden/10.000 km per jaar, incl. BTW, maximale opzegvergoeding in A-segment: 35%, B-segment: 35%, C-segment: 40%, D-segment: 40%, E-segment: 40%, eigen bijdrage actieauto’s: €500,-. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Vraag ons altijd naar alle voorwaarden. Actie is geldig van 1 april t/m 30 juni 2018. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Bekijk hier de voorwaarden.