ŠKODA airco onderhoud

Regelmatige controle van je airco is om meerdere redenen een slimme zet. Je rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen!

ŠKODA aircocheck

Wat controleren we tijdens de ŠKODA aircocheck?

  • Werking essentiële onderdelen controleren
  • Koelende werking controleren
  • Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren

Op basis van de aircocheck krijgt u een advies voor een eventuele airco onderhoudsbeurt.

De ŠKODA aircocheck is € 19,95. Bent u lid van Verrassend ŠKODA? Dan is de aircocheck helemaal gratis!

airco onderhoud

ŠKODA airco onderhoud

In het airco systeem kunnen kleine lekkages ontstaan. Hierdoor vermindert de koelkapaciteit, waardoor schade aan het systeem ontstaat.

Wat gebeurt er tijdens de airco onderhoudsbeurt?
Het aircosysteem wordt vacuüm gezogen, het aanwezige vocht wordt hiermee uit het systeem verwijderd. Zo worden eventuele lekkages ontdekt. Vervolgens wordt het systeem met nieuw koudemiddel en fluorhoudende olie gevuld. Daardoor kunnen we in een later stadium een lekkage makkelijker traceren.

Bij Vallei Auto Groep betaalt u voor de airco onderhoudsbeurt een vaste lage onderhoudsprijs van € 139*. De kosten voor eventuele reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Is er reparatie nodig? Vallei Auto Groep beschikt over specialistische apparatuur om uw aircosysteem inwendig schoon te spoelen. Wij voeren de reparatie alleen uit na advies en in overleg en uiteraard na uw goedkeuring van de offerte.

ŠKODA airco geurbehandeling

De geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit je airco, ook wordt de lucht en daarmee het autoklimaat veel schoner en dus gezonder. Het airco systeem wordt volledig gereinigd, waardoor deze luchtjes verdwijnen. De geurbehandeling laat u door Vallei Auto Groep al doen voor € 59.

U wordt aangeraden om de airco jaarlijks te laten controleren en elke 2 jaar een airco onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Maak nu een afspraak voor een airco- check, onderhoudsbeurt of geurbehandeling.

* voor auto’s vanaf modeljaar 2017 geldt dat een airco onderhoudsbeurt € 189 kost.