Garantie

Bij de aankoop van een nieuwe ŠKODA is garantie standaard, zonder kilometer beperking. Dat je in een uitstekende auto rijdt, is al zeker. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar, vanaf de aflevering. U rijdt dus met uw nieuwe auto gegarandeerd 2 jaar zorgeloos en risicoloos. Op je carrosserie en lak zit nog langer garantie!

Mocht er onverhoopt binnen deze 2 jaar een reparatie of vervanging van niet functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout nodig zijn, dan wordt dit mankement kostenloos gerepareerd. Lees hieronder meer over de voorwaarden van ŠKODA garantie.

Garantie op originele ŠKODA onderdelen

De garantietermijn voor originele onderdelen en ruildelen geldt tot 2 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze ŠKODA garantie geldt ook voor aangekochte orginele ŠKODA accessoires.

ŠKODA Carrosseriegarantie

Voor alle modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roestschade die ontstaan door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

ŠKODA Lakgarantie

Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar (afhankelijk van het model auto dat u rijdt) na afleveringsdatum garantie gegeven.

verlengde garantie