Mijn ŠKODA app

Alle info over jouw ŠKODA bij de hand

  • Gemakkelijk je parkeerkosten betalen
  • Houd je zakelijke en privé kilometers bij
  • Vind jouw ŠKODA terug
  • Check het brandstof niveau
  • Controleer of jouw auto op slot staat
  • Persoonlijke Rijstijl-score
  • Weet wanneer onderhoud nodig is
  • Controleer of jouw ŠKODA op de handrem staat
  • Verminder de kans op pech
  • Ontvang een melding bij beweging

Ook online met jouw ŠKODA?

Wanneer je ŠKODA internettoegang heeft, heb je toegang tot allerlei slimme functies. Mijn ŠKODA is verkrijgbaar op alle ŠKODA’s vanaf modeljaar 2010, in combinatie met een Mijn ŠKODA abonnement en is ook achteraf nog te installeren. Hier is geen SIM kaart voor nodig. Weten wat beschikbaar is op jouw model? Kijk dan hiernaast.

Mijn SKODA App

Bekijk de highlights

Betaal nooit meer teveel voor parkeren.

In samenwerking met Parkmobile betaal je voortaan jouw parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt een melding in een betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als je na het parkeren weer wegrijdt.

De app laat zien of jouw ŠKODA op de handrem staat.

Je staat geparkeerd, maar je twijfelt: staat mijn auto op de handrem? De Mijn ŠKODA app laat het direct zien en dat is extra prettig als je auto op een helling staat.

Zodra de auto in beweging komt krijg je een seintje

Schakel Bewegings Alert van de Mijn ŠKODA app in en je krijgt direct een melding zodra jouw ŠKODA wordt verplaatst of als de deuren worden ontgrendeld. Dit kan wijzen op inbraak of diefstal. We raden je bij diefstal aan de actuele locatie door te geven aan de politie.

Je ziet het op het dashboard van de app.

Met de Mijn ŠKODA app controleer je waar en wanneer je maar wilt of jouw ŠKODA op slot staat. Je hoeft alleen nog maar de deur uit als dit niet zo is. Handig!

Rijd zuiniger, scoor hoger!

De Rijstijl-score in de Mijn ŠKODA app maakt zuinig rijden spannend. Je ziet in één oogopslag hoe je scoort vergeleken met andere ŠKODA rijders: hoeveel verbruik je en wat is jouw gemiddelde snelheid? Brandstof besparen was nog nooit zo leuk!

Waar of op welke parkeerplaats stond mijn auto ook weer? De app weet precies waar jouw ŠKODA staat en loodst je er snel heen.

Check hoe ver je nog komt

De Mijn ŠKODA app geeft nauwkeurig aan hoe ver je nog kunt rijden met de resterende brandstofvoorraad. Zo plan je tankstops beter én makkelijker.

Weet precies hoeveel kilometers je zakelijk en hoeveel je privé rijdt.

De Mijn ŠKODA app biedt je een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Zo wordt ritregistratie makkelijker dan ooit. Je weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Bovendien ideaal voor je belastingaangifte.

De Mijn ŠKODA app weet precies wat de leeftijd van jouw ŠKODA is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Hij geeft tijdig een seintje als het tijd is voor een servicebeurt of APK.

Heel handig: de Mijn ŠKODA app laat in één overzicht de status van de belangrijkste autofuncties zien. Van uw verlichting en accu tot banden en remsysteem. Als er storingen zijn, krijg je direct een melding. Zo voorkom je pech langs de weg. Vanuit de app kun je direct een ŠKODA dealer bellen of online een afspraak plannen.

De hulpdiensten weten je te vinden.

Toch met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn ŠKODA app geeft jouw locatie door aan de hulpdiensten en zodat ze je snel weten te vinden. Ook stuurt de app automatisch een statusrapport mee: een goede diagnose helpt bij het snel verhelpen van de storing.