ŠKODA onderhoud

ŠKODA onderhoud doet u alleen bij de echte ŠKODA dealers en dan komt u natuurlijk uit bij Vallei Auto Groep. Bij onze autogarage weten we namelijk hoe belangrijk het is om in een perfect werkende ŠKODA te rijden. Dit rijdt namelijk niet alleen prettiger, maar ook goedkoper. U voorkomt door onderhoud namelijk reparaties die later veel duurder kunnen uitvallen. Natuurlijk is het daarbij ook belangrijk dat onderhoud ervoor zorgt dat u veiliger de weg op kunt. U kunt met alle ŠKODA modellen bij ons langskomen, waardoor u onder andere voor onderhoud voor de ŠKODA Fabia, de Karoq en de Octavia bij ons goed zit.

ŠKODA onderhoud – Waar bent u naar op zoek?

ŠKODA onderhoud bij auto garage Vallei Auto Groep bieden wij u in verschillende varianten aan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een kleine- of grote onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren voor uw ŠKODA Octavia. De onderhoudsinterval verschilt hierbij. Een grote onderhoudsbeurt hoeft slechts een keer in de 2 jaar of na 30.000 km, terwijl een kleine onderhoudsbeurt elk jaar, of na 15.000 km gedaan dient te worden. Het kan ook zijn dat u uw ŠKODA apk wilt laten keuren, of een onderhoudsbeurt nodig heeft voor de airco. Dit is ook mogelijk bij Vallei Auto Groep en zeer voordelig. Onze ŠKODA onderhoudsprijzen zijn namelijk blijvend laag.

ŠKODA onderhoud
ŠKODA onderhoud

Vallei Auto Groep uw autogarage

Het spreekt voor zich dat u bij Vallei Auto Groep zeker bent van kwaliteitsonderhoud. We zijn immers de officiële ŠKODA dealer in Ede, Veenendaal en Wageningen. Wij hebben daardoor een jarenlange ervaring met ŠKODA onderhoud en kunnen u zo perfect van dienst zijn. U kunt een afspraak met ons maken door te gaan naar werkafspraak maken en het zeer eenvoudige stappenplan te volgen. U heeft hiervoor uw kentekenbewijs nodig. Stelt u ons nog graag een vraag? Belt u dan naar 0318 – 509 999 voor onze hoofdlocatie in Veenendaal. Wilt u een andere locatie bereiken? Gaat u dan naar contact, waar u alle telefoonnummers vindt. Het is ook mogelijk om hier het contactformulier in te vullen.

Ik wil graag een offerte ontvangen voor ŠKODA onderhoud

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.