Gratis ŠKODA Zaterdaghulp

Om uw zaterdag wat makkelijker te maken

Zaterdag is een actieve dag. We spelen chauffeur van onze kinderen. We helpen verhuizen. We gaan met de kleintjes op pad. We doen sportief met vrienden. We klussen in ons huis. Op zaterdag houden we flink wat balletjes in de lucht. Dan is een beetje hulp best fijn. Daarom biedt Vallei Auto Groep exclusief voor alle ŠKODA rijders, ongeacht of u klant bent of niet, de GRATIS Zaterdaghulp aan. U kunt onze speciale ŠKODA aanhanger gratis reserveren om uw zaterdag wat makkelijker te maken. Iedere andere dag van de week is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in en dan neemt ons ŠKODA team met u contact op om de ‘Zaterdaghulp’ in te plannen*.

Zaterdag
Zaterdag
Zaterdag

Ik ben ŠKODA-rijder en wil de aanhanger graag reserveren

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Natuurlijk zijn er een paar spelregels:

 1. De ŠKODA aanhanger is exclusief voor alle ŠKODA rijders, ongeacht of u klant bent of niet.
 2. Minimaal 2 dagen voor de voorkeursdata reserveren.
 3. Aan de doorgegeven voorkeursdata kunnen geen rechten ontleend worden. Reserveringsaanvragen zijn op basis van beschikbaarheid.
 4. Op zondag is het niet mogelijk om de ŠKODA aanhanger te reserveren.
 5. U bent zelf verantwoordelijk voor een witte kentekenplaat voor de aanhanger.
 6. U dient zich bij het gebruik van de aanhanger aan de geldende verkeersregels te houden. U bent zelf aansprakelijk voor kosten die te maken hebben met het niet naleven van de verkeersregels
 7. De aanhanger dient voor 17:00 schoon teruggebracht te worden. Bij niet nakoming van deze verplichting kunnen de schoonmaakkosten in rekening worden gebracht, met een minimum van € 25,- (inclusief BTW).