Volkswagen Amarok occasion

Een Volkswagen Amarok occasion kopen? Dan bent u bij Vallei Auto Groep aan het juiste adres! Dit model is één van de krachtige bedrijfswagens van Volkswagen. Volkswagen heeft door de jaren heen bewezen dat zijn bedrijfswagens betrouwbaar, krachtig en zeer comfortabel zijn. De VW Amarok occasion is dan ook een zeer geliefd model onder personen die op zoek zijn naar een sterke en betrouwbare bedrijfsauto. Bij Vallei Auto Groep treft u een breed assortiment met scherp geprijsde occasions aan. Er zijn diverse uitvoeringen op de markt gebracht. Zo is er voor iedereen de juiste occasion te vinden.

Volkswagen Amarok occasion met zekerheid

Een Volkswagen Amarok occasion is bij Vallei Auto Groep altijd gekenmerkt met één van onze labels: Vallei Auto Groep Selectie of Das Welt Auto. Hierdoor kiest u voor een occasion met zekerheid. Lees hier meer informatie over de specificaties van de Volkswagen.

Volkswagen Bedrijfswagen Amarok

Volkswagen Amarok occasion bij Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is een officiële dealer van Volkswagen en biedt goed onderhouden occasions aan. Wanneer u kiest voor een Volkswagen Amarok occasion bij Vallei Auto Groep komt u niet voor verassingen te staan. De historie van alle tweedehands auto’s zijn bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook onderhoudsgegevens. Hiernaast wordt iedere occasion op 130 punten gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna in nieuwstaat geleverd. Pas als een occasion de checklist foutloos doorloopt, is de occasion goed genoeg om in één van onze vestigingen te komen. Uiteraard zijn de occasions volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Kortom, bij Vallei Auto Groep kiest u voor een tweedehandse auto  met zekerheid!

Volkswagen Amarok occasion modellen

Met de Amarok Enkele Cabine biedt Volkswagen een onvermoeibare pick-up voor de klasse tot 1 ton laadvermogen. Daar kunt u mee uit de voeten bij elke klus en op elk terrein. Voor extra ruimte of zitplaatsen is er de Volkswagen Amarok Plus Cabine of Dubbele Cabine.

Volkswagen Amarok occasion leasen, financieren en/of verzekeren?

Bij Vallei Auto Groep kunt u een tweedehands auto leasen, financieren en verzekeren. Kiest u voor een financiering, dan kiest u voor vaste maandlasten, vaste looptijden en vaste rente. Lees meer informatie over het leasen, financieren en verzekeren van een VW Amarok.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden