Volkswagen Caddy Maxi occasion bij Vallei Auto Groep

Een Volkswagen Caddy Maxi occasion kopen? Dan bent u bij Vallei Auto Groep aan het juiste adres! De Maxi heeft de langste laadruimte in zijn klasse. Ideaal voor wie vaak zware of grote spullen vervoert. In de laadvoer is een vastgezette bindoog bevestigd, waardoor de lading veilig vastgezet kan worden. Dit model is niet voor niets de meest geliefde occasion onder vakmensen en ondernemers. Bij Vallei Auto Groep treft u een breed assortiment met scherp geprijsde occasions aan. Zo is er voor iedereen de juiste tweedehands auto te vinden.

Volkswagen Caddy Maxi occasion met zekerheid

Een VW Caddy Maxi occasion is bij Vallei Auto Groep altijd gekenmerkt met één van onze labels: Vallei Auto Groep Selectie of Das Welt Auto. Hierdoor kiest u voor een occasion met zekerheid. Lees hier meer informatie over een Volkswagen Caddy Maxi van Vallei Auto Groep.

Volkswagen Caddy Maxi occasion

Volkswagen Caddy Maxi occasion van Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is een officiële dealer van Volkswagen en biedt goed onderhouden occasions aan. Wanneer u kiest voor een occasion bij Vallei Auto Groep komt u niet voor verassingen te staan. De historie van alle occasions zijn bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook onderhoudsgegevens. Hiernaast wordt iedere tweedehands auto op 130 punten gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna in nieuwstaat gebracht. Pas als een occasion de checklist foutloos doorloopt, is het goed genoeg om in één van onze vestigingen te komen. Uiteraard zijn de occasions volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Kortom, bij Vallei Auto Groep kiest u voor een tweedehands auto met zekerheid!

Volkswagen Caddy Maxi occasion leasen, financieren en/of verzekeren?

Bij Vallei Auto Groep kunt u een  occasion leasen, financieren en verzekeren. Kiest u voor een financiering, dan kiest u voor vaste maandlasten, vaste looptijden en vaste rente. Bekijk hier informatie over het leasen, financieren en verzekeren van een Volkswagen Caddy Maxi.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden