Volkswagen Passat CC: stijlvol en betrouwbaar

De Volkswagen Passat CC bij Vallei Auto Groep is stijlvol en betrouwbaar. Normaal gesproken staat ‘CC’ voor Coupe Cabriolet in tegenstelling tot de betekenis van ‘CC’ bij de Passat, bij dit model staat ‘CC’ namelijk voor Comfort Coupe. De auto wordt gezien als een tussenweg tussen de Passat en de Phaeton en wordt gezien als een concurrent van bijvoorbeeld Mercedes-Benz CLS. De Passat CC positioneert zich op de markt als een betrouwbaar, goedkoper, alternatief. Het interieur heeft een grote stap gemaakt ten opzichte van de standaard Passat. Meer luxe, meer keus. Ziet u zichzelf al rijden in een Volkswagen Passat CC occasion? Lees verder voor meer informatie over de Passat CC bij Vallei Auto Groep.

Luxe en comfort met de Volkswagen Passat CC

Op 14 januari 2008 werd de Volkswagen Passat CC aangekondigd die in juni van dat jaar beschikbaar werd. De Passat CC zou oorspronkelijk een directe coupe-versie van de Passat worden, het uiteindelijke model is ontworpen door Walter de’Silva. De auto’s hebben bij dit model een meer ‘eigen gezicht’. Het interieur van de Volkswagen Passat CC is afgestemd op luxe en comfort. Achterin de auto zijn twee grote kuipstoelen geplaatst, in plaats een bank, wat de auto een vierzitter maakt. In 2012 werd de Passat CC vernieuwd met een nieuwe front en andere achterlichten. Het model werd vanaf dat moment Volkswagen CC genoemd en de naam Passat verdween.

De Volkswagen Passat CC: motorisch sterk

Motorisch is de Passat CC erg sterk. Het motorprogramma start met 1,8 liter en 160 pk en eindigt met het topmodel met een 3,6 liter VR6-motor met ruim 300 pk. Dit model is standaard gekoppeld aan een DSG-versnellingsbak met vierwielaandrijving. Met andere woorden: dit model van Volkswagen (Passat) CC kan een sprint naar de 100 km maken in maar liefst 5,6 seconden. Wilt u deze sprint ook trekken in uw eigen Volkswagen Passat CC occasion? Bekijk dan de gehele collectie van Volkswagen Passat CC occasions bij Vallei Auto Groep.

Een greep uit ons aanbod

Geen voertuigen gevonden